Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще пътувам до Москва, какъв GPS да си взема ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ще пътувам до Москва, какъв GPS да си взема ?

така, за първи път ще излизам извън страната и ще ходя до Москва и ми трябва GPS какъв да си взема ? нещо евтино като GARMIN NUVI 40 BG CITY или nuvi 1350 ? NUVI 760 + BG MAP ? или да се бръкна още малко за GARMIN NUVI 2350 EU BG .. ?допълнително ще си сложа необходимите карти, но гледам този NUVI 2350 е със някакъв по- нов софтуер, и дали картите се слагат пак по същия познат начин ? та държа да ме закара и после да ме върне като надеждност, качество .... ? вярно NUVI 40 е в нисък клас, но дали ще се справи, гледам картата на русия е 1.1гб а като натъпча и останалите румния, украйна, молдова ... дали няма да се задъха ? по принцип имам андроид телефон със sigyg и гледам картата на русия е 555мб ... и не знам дали да му имам доверие само на него :/–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––м/у другото някои ако е пътувал тази дестинация ще ми препоръчате ли маршрут, през кои градове да мина, кои граничи пунктове да гоня .... пътувам с кола

От: Ще пътувам до Москва, какъв GPS да си взема ?

Тук, най-вече тук и тук има писано много.
    За Украйна картите на Гармин що-годе стават, но за Русия мисля, че не са много добре (нямат си sabin - какво да правят хората). Румъния също не са вадили скоро достъпна за нас карта - остава да се осланяш на последния CityNavigator. Доколкото знам, има и някакъв CityNavigator Rusia, но нямам преки впечатления от него.
    Аз съм с Nuvi 2360 - поставянето на картите е подобно на познатия начин, дори и по-лесно - няма ограничение за броя и имената на файловете.
    Тук също има писано много.
    Последно редактирано от gr_kanev; 30-04-12, 21:09.

Коментар

Дороги России, вер.5.26 - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3998462

Коментар

Тоше, не знам от кой град в България тръгваш, но все едно.Аз вече няколко пъти пътувам Варна-Москва и нямам ГПС а карта на Европа хартиена и гледаш табелите, няма да се объркаш.Маршрута по който карам е Браила-Галац(Румъния)-Джурджулещи(Молдова)-Рени-Измаил–Одеса–Киев(Украйна)-Орел-Тула-Москва(Русия). Виза ти трябва само за Русия.Ако пък и знаеш няколко думи на руски няма да се загубиш и без Джи Пи Ес. Около 2000км е разстоянието.Аз веднъж се прибрах от Москва за 26 часа, ама много,много не съм спирал.....не ти препоръчвам такова каране. Карай си по-спокойно,хотели има,не са скъпи(изключая Москва 250 евро стаята),Пътя бива, само след Рени в Украйна 35-40км е разбит.Цените на горивото са ниски, 2лв в Украйна и Лев и нещо в Русия.Винетка има САМО в България и Румъния, нататък няма....Цените на цигарите,водката и жените са ниски,няма страшно.Носиш малък талон на колата, пълномощно на български(четат го) ако колата не е на твое име,зелена карта,червен паспорт, книжка...не ти трябва друго..
        Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

навигация ще ти трябва май само като стигнеш в Москва... Транзитните пътища би трябвало да ги има и на стандартната карта на ЖПС-а за Европа - не виждам смисъл от детайлни карти за Румъния, Молдова и т.н.
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Никакъв. Обратното - купи си от там с ГЛОНАСС, освен с ГПС. Хем там тая електроника е 1,5 - 2 пъти по-евтина от тука.
            А в Москва никакъв прибор не те оправя, освен местен щурман. По нашите мерки движението е нереално, че и баничарките им са камазове. Не можеш да караш бавно и да се оглеждаш, понеже ще предизвикаш катастрофа, или задръстване, или ще те засичат. Мигачи практически не използват. Леви завои на улиците с много платна почти няма, въртиш дясна площадка, но през сложни развръзки. Ако се объркаш, загубиш ориентация, или се отдалечиш от познато място - веднага започни да си гледаш бензиномера, и да търсиш бензиностанция, и това не е майтап. Можеш да използваш полицаите, но без резки движения, и демонстрирай дружелюбие отдалече. Да те упъти правилно просто минувач на улицата, не е особено реално.
            И изобщо, ако искаш да видиш нещо от града, по-добре се вози в колата на тамошен приятел.

Коментар

Здравей колега. Когасе каниш да пътуваш? Аз също ще взимам тази дистанция края на юли някъде, та ако съвпадне времето може да напавим комбина
              HONDA XL650

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X