Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с нокиа N8 и mobile XT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с нокиа N8 и mobile XT

Имам качен Garmin на Nokia N8. Днес ъпдейтнах телефона с последния firmware за N8 чрез Nokia wep updater. И от там на сетне ми се получи проблема, тръгвам да търся град или улица или се опитвам да сменя търсената от мен държава но уви, не ми излиза клавиатура като чукна да въвеждам давам cancel и пак пробвам но не ще. Някой да знае как да оправя отново да ми излиза клавиатура за търсене?
    П.п пробвах да преинсталирам mobile xt но пак не ми се появява клавиатура за въвеждане!

От: Проблем с нокиа N8 и mobile XT

http://www.ipmart-bg.com/showthread....8-%D1%81-BELLE

Коментар

Да това го погледнах в нета снощи. Но искам без разни допълнения да ми изкарва клавиатурата, дали няма някакъв вариант с добавяне на шрифтове или нещо от сорта?

Коментар

Първоначално публикуван от Garminn Преглед на мнение
        Имам качен Garmin на Nokia N8. Днес ъпдейтнах телефона с последния firmware за N8 чрез Nokia wep updater. И от там на сетне ми се получи проблема, тръгвам да търся град или улица или се опитвам да сменя търсената от мен държава но уви, не ми излиза клавиатура като чукна да въвеждам давам cancel и пак пробвам но не ще. Някой да знае как да оправя отново да ми излиза клавиатура за търсене?
        П.п пробвах да преинсталирам mobile xt но пак не ми се появява клавиатура за въвеждане!
        Заключи и отключи телефона, чукни върху полето за писане и би трябвало да излезне клавиатурата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X