Колеги мисля да си закупя Garmin Astro 320, или това http://www.ebay.com/itm/Garmin-Astro...item5ae44e83e6 та молбата ми е някой ако знае нещо за уреда, как работи, инструкции и разни други неща свързани с него, ще съм му благодарен. Предварително се извинявам за така зададения по общо въпрос.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инфо за Garmin Astro 320
Свий
X
-
От: Инфо за Garmin Astro 320
Високата чувствителност на GPS-поддръжка за Garmin Astro 320 е идеалната система за куче за проследяване, която показва позицията на кучето си, дори когато не можете да го видите или чуете. Идеален за ловци, този Garmin GPS устройство идва с увеличен обхват, прост потребителски интерфейс и възможност за картографиране. В пресечена полиуретан DC40 предавател, който е част от тази система за проследяване на куче яка Lock, която позволява на другите да види позицията на вашето куче. Нещо повече, тази Garmin GPS устройството се отличава с вибрации сигнали и 3-ос електронен компас. С на microSD слот за карта Garmin Astro 320, можете да закупите и заредете Topo 24K карти в САЩ или City Navigator NT данни на картата.
-
Да купих си го.Първоначално публикуван от NlGHTMARE Преглед на мнениеколега купи ли си го
Коментар
-
И аз купих комплект астро 320 + 2 дц 40. Сега трябва да закупя батерии и сд карта. В каталога на гармин не предлагат карта на Европа включваща България. Някой по запознат с топо карти може ли да помогне с избора на карта. От къде я е изтеглил/ закупил и как се представя. Ако може да споделите и големина на картата за да преценя какъв размер сд карта да взема. Някакви предложения за марка и вид батерии. Благодаря!!!
Коментар
-
За батерии каквито сложиш трябва да ги опоменеш в менюто, а карта си купуваш Българска за 99лв. на СД и само я слагаш и тръгва.Първоначално публикуван от NlGHTMARE Преглед на мнениеИ аз купих комплект астро 320 + 2 дц 40. Сега трябва да закупя батерии и сд карта. В каталога на гармин не предлагат карта на Европа включваща България. Някой по запознат с топо карти може ли да помогне с избора на карта. От къде я е изтеглил/ закупил и как се представя. Ако може да споделите и големина на картата за да преценя какъв размер сд карта да взема. Някакви предложения за марка и вид батерии. Благодаря!!!
Коментар
-
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=88507Първоначално публикуван от NlGHTMARE Преглед на мнениеВидях за опцията за батериите Дай линк за картите
Коментар
-
За нишо. Успех.Първоначално публикуван от NlGHTMARE Преглед на мнениеБлагодаря колега
Коментар
-
Аз съм повече от доволен.Първоначално публикуван от kalchev Преглед на мнениеБихте ли споделили впечатленията си за Garmin Astro 320 тъй като обмислям покупка на същия?
Коментар
-
А работи ли с бг картата на OFRM и пак ли трябва да е в папка GarminПървоначално публикуван от mir777 Преглед на мнениеАз съм повече от доволен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар