Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за регистрацията на навигация Garmin и карта OFRM Geotrade

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпроси за регистрацията на навигация Garmin и карта OFRM Geotrade

Колеги първо се извинявам, ако по темата има информация, която все още не съм намерил, но се интересувам от няколко въпроса свързани с регистрацията на навигацията. На първо място ме интересува, какви са плюсовете ако я регистрирам в сайта на Гармин и какво ще стане ако не я регистрирам??? /За момента навигацията е само с карта на България/ На второ място ме интересува какви са плюсовете ако регистрирам картата OFRM Geotrade в karta.bg, където трябва да заплатя 40 за двугодишен абонамент и какво ще стане ако не я регистрирам??? Също така без да имам абонамент и напред във времето ако реша ще мога ли да си кача някоя нова версия на картите? И на последно място ме интересува ако не регистрирам навигацията и картата, ще мога ли на сегашния вариант да добавя примерно информацията за камерите за скорости в Бг??? Предварително благодаря на всички, които ще пишат в темата
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

От: Въпроси за регистрацията на навигация Garmin и карта OFRM Geotrade

Относно регистрацията на уреда в сайта на Гармин, то там си пише какъв е смисъла. Аз съм си направил такава, на Е Трекса, но досега не съм видял особен смисъл. За това ще те сведът по-знаещите от мен. Интересно ми се стори това ново предложение от Гармин БГ, но не разбрах дали се отнася само за новозакупени устройства или може да се купи, услугата де, и за ползвани джи пи ес-и. Ето и линка- http://www.garmin.bg/?s=3&i=80. Поздрави!
    П.П. Камерите са на файлове, които можеш да сложиш на всяка версия на картата.
    Последно редактирано от offar; 17-11-11, 19:41. Причина: Допълнение
    Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

От: Въпроси за регистрацията на навигация Garmin и карта OFRM Geotrade

Благодаря на Сабин за информацията. Темата е за ключ
      SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X