Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin nuvi 1690 ...мнение ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin nuvi 1690 ...мнение ???

Замислил съм се за GPS, намерих nuvi 1690 на 240лв....което ме устройва ценово, на пръв прочит има всичко необходимо - записва маршрути /до 10/, блутут за разговори по телефона, показва лентите за престрояване в кръстовищата при навигиране......това са важните неща, има и други глезотии. Че е добър добър е, въпроса е цена/качество дали е най - доброто което може да се намери.
    0897/833 689 - Николай Божков

От: Garmin nuvi 1690 ...мнение ???

След кратък тест, впечатленията ми са повече от добри, добро бързодействие - преминаването от една в друга улица се отразява веднага, няма лаг, сравнено с Гармина инсталиран на HTC HD2 , разликата е очевадна в полза на nuvi. Работата с блутут е лесна и удобна засега само като телефон. Опитите ми за използване на блутут връзката и data - та на телефона е неуспешна. Щеше да е чудно ако се получи - използвам неограничения трафик на данни от интернет мрежата за работа с пълните възможности на nuvi,като Google, Weather, fuel prices, traffic и други, които без nuLink са неизползваеми. Ако някой е успял да осъществи гореупоменатото да сподели.
    Ето още едно приложение : http://www.youtube.com/watch?v=DFGsX...ayer_embedded#!
    Последно редактирано от nikiib; 22-10-11, 10:22.

Коментар

Поздравления за избора, готин модел си купил.
      Относно ползването на интернет и аз съм в подобна ситуация макар и с 1490Т модела.
      Вероятно запитване към гармин.бг или подобно би решило казуса.
      Даже и тема пуснах ама все още не съм се оправил и подкарал сървисите.

http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=123185
      Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Май тези неща не са се родили в главите на инж. от Гармин или поскоро са се родили, но не са приложени.....все пак nuLink е платен /безплатен първата година/ .

Коментар

При мен услугата е безплатна (моднат софтуер).
          Лошото е че не мога да разбера какви настройки се правят на самия телефон и на самата навигация.
          Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Моднат софтуер..??? Я разясни. В смисъл като вляза в менюто на сим картата - "no signal" Ъпдейтнах си фърмуера през webloader-a /по скоро версията на блутута/ .

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=97607

това е темата но твоето нюви не е от възможните за слагане на такъв софтуер.
              Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Здравейте. Искам да попитам дали Гармин 1690 има възможност да симулира предварително маршрута ?

Коментар

Това мисля дава отговор на въпроса.
                  Nothing comes from nothing...

Коментар

Първоначално публикуван от nikiib Преглед на мнение
                    Моднат софтуер..???

Малко побутване на темата, все пак има някаква полза от тея сървиси.
                    Подкарах дата линк м/у нювито и смартфона си (с помощта на pdanet+).
                    Wheather и Flight Status работят коректно.
                    Гугъл-а обаче... нещо плюе грешка при идентификация (разучавам къде се крие проблема).

p.s Ето го и отговора на въпроса:
                    As of 1/29/2014, Garmin has shut off the google search feature

Resolved Question:

As of 1/29/2014, Garmin has shut off the google search feature (feature activated under nulink subscription) on there automotive gps devices which is why the error message "Can not authenticate with server" appears.
                    Последно редактирано от SunShine; 23-05-14, 20:40.
                    Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X