Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с нуви 1300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с нуви 1300

Здравейте, скоро си купих гармин нуви 1300 с OFRM 5.60, но не ми показва офроуд пътищата. Къде може да е проблема?

От: Проблем с нуви 1300

Трябва да смениш картата. Сложи Topo Lite версията.
    П.П. Ще ти изчезнат очертанията на сградите ( сивите петна) , но лично на мен така повече ми харесва ( без тях). Ако искаш да имаш всичко , слагаш пълната версия на картата , но само излишно ще товариш уреда. Лично мнение!

Коментар

Сега погледнах характеристиките на картата. Интерисува ме с ТОПО СПЛИТ дали ще има проблем да работи добре ГПС-а?

Коментар

Да ти кажа по грозно и по бъгаво устройство от това не съм виждал.
        Днеска го купихме и останах доста разочарован.... Не стига че цената му е висока ами и картата без ъпдейт.

Качих му пълната версия на картата то се чуди какво е това
        Последно редактирано от Наско; 09-09-11, 18:15.

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Преглед на мнение
          Да ти кажа по грозно и по бъгаво устройство от това не съм виждал.
          Днеска го купихме и останах доста разочарован.... Не стига че цената му е висока ами и картата без ъпдейт.

Качих му пълната версия на картата то се чуди какво е това
          Колега доволен ли си от работата на апарата с пълната карта? Или да слагам само топо лайт.
          Последно редактирано от Pacific; 22-09-11, 08:41.

Коментар

Защо винаги търсите мнението на другите? Слагаш едната карта , караш , не ти харесва - слагаш другата. Пак караш , пак не ти харесва - слагаш другата. Като не ти хареса никоя ,продаваш ми го на половин цена.

Коментар

От къде във Варна мога да си закупя карта на ОФРМ Геотрейд топо лайт CYR и на каква цена?

Коментар

Първоначално публикуван от pindikov Преглед на мнение
                От къде във Варна мога да си закупя карта на ОФРМ Геотрейд топо лайт CYR и на каква цена?
                Погледни тук: http://maps.karta.bg/news/129.html
                Доброто не струва скъпо, но много се цени !

Коментар

Нали си купил уреда заедно с инсталирана карта. Ако имаш безплатен ъпдейт , просто се регистрираш на сайта им и теглиш версията.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                    Нали си купил уреда заедно с инсталирана карта. Ако имаш безплатен ъпдейт , просто се регистрираш на сайта им и теглиш версията.
                    Гармина го купих на промоция и нямаше ъпдейт. Видях че предлагаха за 39 лв. ъпдейт на карта за 2 год. Да си купувам ъпдейта и да действам, че тея от технополис изрично ги питах картата дали е за офроуд а те да такава е. Или ме изпързаляха или толкова разбират само за версията знаех че трябва да е 5.60 . Както и да е важното е че благодарение на вас разбрах как да си оправя грешката.
                    Последно редактирано от Pacific; 22-09-11, 08:43.

Коментар

Когато си платиш 2 годл ъпдейт ще можеш да си свалиш всяка разновидност от картите.

Коментар

Качиха ми топо версията засега работи добре. Щего видим по-нататъка!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X