Здравейте, скоро си купих гармин нуви 1300 с OFRM 5.60, но не ми показва офроуд пътищата. Къде може да е проблема?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с нуви 1300
Свий
X
-
От: Проблем с нуви 1300
Трябва да смениш картата. Сложи Topo Lite версията.
П.П. Ще ти изчезнат очертанията на сградите ( сивите петна) , но лично на мен така повече ми харесва ( без тях). Ако искаш да имаш всичко , слагаш пълната версия на картата , но само излишно ще товариш уреда. Лично мнение!
-
Да ти кажа по грозно и по бъгаво устройство от това не съм виждал.
Днеска го купихме и останах доста разочарован.... Не стига че цената му е висока ами и картата без ъпдейт.
Качих му пълната версия на картата то се чуди какво е това
Последно редактирано от Наско; 09-09-11, 18:15.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Наско Преглед на мнениеДа ти кажа по грозно и по бъгаво устройство от това не съм виждал.
Днеска го купихме и останах доста разочарован.... Не стига че цената му е висока ами и картата без ъпдейт.
Качих му пълната версия на картата то се чуди какво е това
Последно редактирано от Pacific; 22-09-11, 08:41.
Коментар
-
Защо винаги търсите мнението на другите? Слагаш едната карта , караш , не ти харесва - слагаш другата. Пак караш , пак не ти харесва - слагаш другата. Като не ти хареса никоя ,продаваш ми го на половин цена.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pindikov Преглед на мнениеОт къде във Варна мога да си закупя карта на ОФРМ Геотрейд топо лайт CYR и на каква цена?Доброто не струва скъпо, но много се цени !
Коментар
-
Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеНали си купил уреда заедно с инсталирана карта. Ако имаш безплатен ъпдейт , просто се регистрираш на сайта им и теглиш версията.Последно редактирано от Pacific; 22-09-11, 08:43.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар