Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с нов Nuvi 2350!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с нов Nuvi 2350!

Здравейте,
    Има странен проблем с Nuvi 2350 !

Уреда се бави много.
    При навигиране се забелязват осезаеми забавяния в насоките, понякога девойката не си казва цялото изречение даже!
    Ъпдейтната е до последният фирмуер и с карта 5.60 ТОРО, с пуснати всички екстри!
    Не съм щастлив от похарчените 400 лева за навигация!
    След обаждане до епипът на карта (точка) бг спрях и Еропейската карта - пак дава отклонения/забавяния, няма никакво подобрение след изключването на европейската карта.
    Мои приятели с по-стари системи се учудват много на тези засичания, при тях няма такъв момент въпреки че са с по-стари навигации!
    Може би е до настройки, за да се олекоти системата, но след моите опити няма почти никаква разлика!

Дайте някакви идеи! От какво може да е проблема?

От: Преблими с нов Nuvi 2350!

Ъпдейтвай фърмуера. Ако не помогне форматирай паметта. ФАТ 32 мисля, че трябва да е. Първо се прави бекъп разбира се и след формата се копира отново.

Коментар

От: Преблими с нов Nuvi 2350!

Предполагам, че навигацията ти е осъществила връзка със няколко спътника, защото това е първото нещо за ра боти нормално, ако това си направил, пробвай с по леката версия cyti на българската карта, ако това не помогне се обърни към сервиза, аз съм с нуви 2360 и работи перфекно в всякакви режими. Успех...
      Доброто не струва скъпо, но много се цени !

Коментар

От: Проблеми с нов Nuvi 2350!

Уреда е чисто нов и на мой приятел, който мисля ще има "претенция" към форматиране на паметта!

Сложих топо лайт версия на картата и е мъничко по-добре, но той се оплаква че си искал всички възможни екстри и със всички детайли да е!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X