Навигацията ми е 2350.Вчера си обнових новата карта на БГ и вече има за пръв път нов файл с изглед на разклоненията.Не успях да отворя тази скрита папка Систем както е описано в карта.бг за да сложа този файл с разклоненията и им се обадих.Казаха ми че щом немога по описания начин от менюто на Уиндоус да разреша да се виждат скритите папки.Разреших го както ми казаха но пак в нувито не ми показа Системна папка.Моля ви за помощ как да я видя и отворя за да сложа файла.Моля за подробно описание че да мога да се справя.Предварително благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде е тази папка и как да я отворя
Свий
X
-
От: Къде е тази папка и как да я отворя
Ето колега как трябва да са настройките за да видиш System папката:
За сведение, аз мoite JCV files ги слагам на мемори картата ,като там правия директориа Garmin и в нея директория с име JCV.Вътре слагаш и файла с изгледите.Името на файла преди резширението съм го сложил както е името на картата.
-
Първоначално публикуван от peshoa Преглед на мнениеЗа сведение, аз мoite JCV files ги слагам на мемори картата ,като там правия директориа Garmin и в нея директория с име JCV.Вътре слагаш и файла с изгледите.Името на файла преди резширението съм го сложил както е името на картата.
Картата е ТОРО с всички функции пусната?
Дали това не би решило проблема ?
Ъпдейтната е до последният софт!
Идеи?
Коментар
-
Отваряш старт-менюто,долу в ляво на уиндоуса,в полето търсене на папки и файлове пишеш-G:\.System,или на мястото на G може да е H или друга буква,зависи на кой дял ти разпознава GPS-а.Натискаш Enter и си в папката.Там си търсиш старата карта.Другия вариянт да сложиш нова карта е-правиш папка "Map" извън папка Garmin и System,в основната директория на уреда и вътре слагаш картата с каквото си искаш име с разширение ".img"
Коментар
-
Здравейте,намесвам се тук,за дане отварям подобна тема.Аз с ъм с нуви 2405 и също не мога да видя папката .System.И което е по лошо,уиндоус-а изобщо не го вижда като логическо устройство,т.е. няма букваИ оттам идват големите неприятности.Защото като изпиша x:\.system,Бил Гейтс ми казва,че няма устройство х:\.Уиндоус-а е 7,но и на ХР ми показва същото (NUVI 2405\internal drive,и видимите папки,без систем
Разрешил съм показването на скрити и системни папки и файлове.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Boghy Преглед на мнениеЗдравейте,намесвам се тук,за дане отварям подобна тема.Аз с ъм с нуви 2405 и също не мога да видя папката .System.И което е по лошо,уиндоус-а изобщо не го вижда като логическо устройство,т.е. няма букваИ оттам идват големите неприятности.Защото като изпиша x:\.system,Бил Гейтс ми казва,че няма устройство х:\.Уиндоус-а е 7,но и на ХР ми показва същото (NUVI 2405\internal drive,и видимите папки,без систем
Разрешил съм показването на скрити и системни папки и файлове.
Има два начина да се влезе в подменюто от където да се промени:
1. Volume->на екрана за силата на звука натискате горе в дясния ъгъл докато не се появи Diagnostics Page -> намирате MTP Settings и избирате Mass Storage -> Save
2. На екрана с картата натискате скоростта и се появява т.н. Trip Computer. Натискате в средата на кръглия скоростомер и държите докато не се появи Diagnostics Page. После намирате MTP Settings и избирате Mass Storage -> Save
Имайте предвид, че оставайки в този режим Garmin Communication Plugin няма да детектва устройството. За да го разпознае трябва да го върнете в MTP Auto Detect.Последно редактирано от ISG; 03-07-12, 14:35.Nothing comes from nothing...
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар