Навигацията ми е 2350.Вчера си обнових новата карта на БГ и вече има за пръв път нов файл с изглед на разклоненията.Не успях да отворя тази скрита папка Систем както е описано в карта.бг за да сложа този файл с разклоненията и им се обадих.Казаха ми че щом немога по описания начин от менюто на Уиндоус да разреша да се виждат скритите папки.Разреших го както ми казаха но пак в нувито не ми показа Системна папка.Моля ви за помощ как да я видя и отворя за да сложа файла.Моля за подробно описание че да мога да се справя.Предварително благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде е тази папка и как да я отворя
Свий
X
-
От: Къде е тази папка и как да я отворя
Ето колега как трябва да са настройките за да видиш System папката:

За сведение, аз мoite JCV files ги слагам на мемори картата ,като там правия директориа Garmin и в нея директория с име JCV.Вътре слагаш и файла с изгледите.Името на файла преди резширението съм го сложил както е името на картата.
-
Мой приятел наскоро взе такъв Гармин - 2350 и се получават, нещо като глинчове - забавя се говора, девойката не казва целите изречения, навигацията като цяло се бави!Първоначално публикуван от peshoa Преглед на мнениеЗа сведение, аз мoite JCV files ги слагам на мемори картата ,като там правия директориа Garmin и в нея директория с име JCV.Вътре слагаш и файла с изгледите.Името на файла преди резширението съм го сложил както е името на картата.
Картата е ТОРО с всички функции пусната?
Дали това не би решило проблема ?
Ъпдейтната е до последният софт!
Идеи?
Коментар
-
Отваряш старт-менюто,долу в ляво на уиндоуса,в полето търсене на папки и файлове пишеш-G:\.System,или на мястото на G може да е H или друга буква,зависи на кой дял ти разпознава GPS-а.Натискаш Enter и си в папката.Там си търсиш старата карта.Другия вариянт да сложиш нова карта е-правиш папка "Map" извън папка Garmin и System,в основната директория на уреда и вътре слагаш картата с каквото си искаш име с разширение ".img"
Коментар
-
Здравейте,намесвам се тук,за дане отварям подобна тема.Аз с ъм с нуви 2405 и също не мога да видя папката .System.И което е по лошо,уиндоус-а изобщо не го вижда като логическо устройство,т.е. няма буква
И оттам идват големите неприятности.Защото като изпиша x:\.system,Бил Гейтс ми казва,че няма устройство х:\.Уиндоус-а е 7,но и на ХР ми показва същото (NUVI 2405\internal drive,и видимите папки,без систем
Разрешил съм показването на скрити и системни папки и файлове.
Коментар
-
Няма такава папка, защото устройстройството по подразбиране не е в mass storage режим.Първоначално публикуван от Boghy Преглед на мнениеЗдравейте,намесвам се тук,за дане отварям подобна тема.Аз с ъм с нуви 2405 и също не мога да видя папката .System.И което е по лошо,уиндоус-а изобщо не го вижда като логическо устройство,т.е. няма буква
И оттам идват големите неприятности.Защото като изпиша x:\.system,Бил Гейтс ми казва,че няма устройство х:\.Уиндоус-а е 7,но и на ХР ми показва същото (NUVI 2405\internal drive,и видимите папки,без систем
Разрешил съм показването на скрити и системни папки и файлове.
Има два начина да се влезе в подменюто от където да се промени:
1. Volume->на екрана за силата на звука натискате горе в дясния ъгъл докато не се появи Diagnostics Page -> намирате MTP Settings и избирате Mass Storage -> Save
2. На екрана с картата натискате скоростта и се появява т.н. Trip Computer. Натискате в средата на кръглия скоростомер и държите докато не се появи Diagnostics Page. После намирате MTP Settings и избирате Mass Storage -> Save
Имайте предвид, че оставайки в този режим Garmin Communication Plugin няма да детектва устройството. За да го разпознае трябва да го върнете в MTP Auto Detect.Последно редактирано от ISG; 03-07-12, 14:35.Nothing comes from nothing...
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
А някаква информация за други другите подменюта дали може да се намери ? Благодаря
Коментар