Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nuvi 200 Memory full

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nuvi 200 Memory full

Опитах се да намеря сам отговора, но не успях . Извинявам се, ако има подобна тема, а аз не съм догледал. Проблема е следният: Включвам Нуви 200 (с последната актуализация 5.50 топо лайт кирилица) и ми изписва memory full. Давам му да навигира, изчислява маршрута и когато го покаже изписва вече и на нашенски "паметта за точки по маршрута е пълна". Започвам да разглеждам маршрута и откривам множество неориентирани прави или начупени линии (лилави ) във всевъзможни посоки. Започнах да трия РОІ (имам 100 те национални обекта и спиид камерите) обаче с тях или без тях няма промяна. Преди да сложа топо лайт бях инсталирал топо кирилица и я подмених с лайта с надеждата, че като разтоваря уреда ще има подобрение. Да ама не. На настоящия етап се изчерпах. Ако някой може - нека помогне.
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

От: Nuvi 200 Memory full

направи му един хард рисет - задържане долу в дясно на екрана..,Do you want to Clear all user data...ok...

Коментар

Знам, че пълно щастие няма, но не ми се иска да изтрия точките от "любими места", че съм ги събирал с години. Между другото преди да се появи проблема инсталирах последната версия на софтуера 5.00. Дали тя не е бъгава нещо?
      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
      LZ1YBB

Коментар

свали си предварително на PC-то точките и след това направи рисет

Коментар

Започнах да претакам...
          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
          LZ1YBB

Коментар

Ресетнах. Пак ми иска регистрация в май гармин. Проблема май изчезна. Благодаря! Сега ще мъча да си вазстановя точките.

ПП Като нов е! Благодарско още веднъж!
            Последно редактирано от Pretor; 03-05-11, 20:19.
            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
            LZ1YBB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X