Обява

Свий
Няма добавени обяви.

EcoRoute™ HD устройство - работа с Нуви 3790

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: EcoRoute™ HD устройство - работа с Нуви 3790

Вчера си купих nüvi® 2595T EU BG Lifetime и ecoRoute™ HD и го изпробвах на колата ми, имах две грешки и ми показа кодовете им + обяснение на английски (за да ми каже какво означават грешките, първия път ми изписа да обновя навигацията, след като я обнових ми изписваше и какво означават). Също да уточня че може да трие грешки.

Коментар

Модела на колата е мерцедес W220 S500L, няма я в списъка на Garmin, но устройството чете данни от нея.

/това мнение, ако модератора намери за добре, може да ми го обедини с горното/

Коментар

Първоначално публикуван от 600sel Преглед на мнение
        Също да уточня че може да трие грешки.
        Би могъл да споделиш, как точно става, дали с отделна опция или ...
        Доброто не струва скъпо, но много се цени !

Коментар

Първоначално публикуван от enevi Преглед на мнение
          Би могъл да споделиш, как точно става, дали с отделна опция или ...
          Първо навигацията се свързва с EcoRoute HD устройството, при работещ двигател, на иконката с листото се появява символа "HD"

После вече е достъпна иконката "Диагностика"

След това на дисплея или се появяват грешки или не, ако няма. И в двата случая може да се натисне най горе в ляво:

И се отваря това:
          Ако е имало грешки надписа "Нулирай" стои в черно и след като се натисне ги изчиства.

После се гаси колата, пали се отново и грешките са изчистени.

(Благодарение на тази диагностика открих защо лампата на двигателя ми светеше (грешка P0410), беше ми блокирала въздушната помпа на двигателя (secondary air injection), сега вече е оправена и нямам грешки)
          Последно редактирано от 600sel; 24-07-12, 20:08.

Коментар

Купих си тази ,,джаджа,, и имам въпрос . Как да изкарам иконката с листото /за икономично шофиране/ в дясно на екран , когато гледам картата при маршрут . С Нюви 3490 съм .

Коментар

@navcho
              Първо за да активираш функцията, трябва да настроиш профила на колата (лесно става следвай стъпките) приложения, ecoRoute и профил на колата. За да се покаже иконата на екрана следвай стъпките: настройки, карта и МПС, Бутони на картата. В последното меню става показването и премахването на иконите в дясно на екрана, а самото действие става като на иконата има знака (х) и се докосне иконата ще бъде премахната и на нейно място ще се появи икона със знак (+), което предполагам разбираш, означава добавяне, ако се докосне иконата със знак (+), ще се появи списък със функции, избираш въпросната и след това задължително минаваш през запис, намира се горе в дясно на екрана.
              Доброто не струва скъпо, но много се цени !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X