Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с GARMIN 2250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с GARMIN 2250

Здравейте,

Искам да попитам някой качвал ли е карта на Европа на SD card на GARMIN 2250 и с каво разширение, защото аз качих Картата на Европа 2010 с разширение
    gmapsupp.img
    gmapsupp.unl
    Но ми казва че има проблем пробвах СД картата на друг Гармин 215 Работи без проблем най-вероятно е от името на файла.Някои има ли идея какво трябва да е защото софтуера е нов и явно не поддържа тези файлове.

Предварително Благодаря..

От: Проблем с GARMIN 2250

Пробвай с папка MAP и без отключващ код (в смисъл картата да е отключена).

Коментар

Пробвах с папка МАР и ми казва че картата не е отключена като сложа UNL файла и ми изписвва Cannot Authenticate Maps.
      Как мога да я кача отключена като файла е img.
      Благодаря за отговора има напредък поне вижда картата.

Коментар

Asterix85 го е написал. Не се ползва unl файл, а се качва картата отключена. Отключва се с Fast Image Unlocker 1.9 примерно. С unl файл ще ти го дава това съобщение, защото в директорията /.System имаш 1 гадно файлче с разширение gma /Garmin Map Authentication/, което се елиминира само и единствено, ако картата ти е отключена. За твоя апарат и въобще за по-новите процедурата с unl файловете не върви. Unlocker-а го теглиш от ТУК, разархивираш го, слагаш го в папката, където ти е картата /на компютъра/, стартираш го, изчакваш да приключи и вече отключената карта отива в папка Мар на устройството или SD картата. Успех!
        Nothing comes from nothing...

Коментар

Много ти благодаря.. само последно питане като пусна IMG Unlokera и двата файла ли трябва да са вътре в папката img i unl?

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
            Asterix85 го е написал. Не се ползва unl файл, а се качва картата отключена. Отключва се с Fast Image Unlocker 1.9 примерно. С unl файл ще ти го дава това съобщение, защото в директорията /.System имаш 1 гадно файлче с разширение gma /Garmin Map Authentication/, което се елиминира само и единствено, ако картата ти е отключена. За твоя апарат и въобще за по-новите процедурата с unl файловете не върви. Unlocker-а го теглиш от ТУК, разархивираш го, слагаш го в папката, където ти е картата /на компютъра/, стартираш го, изчакваш да приключи и вече отключената карта отива в папка Мар на устройството или SD картата. Успех!
            IMG i UNL фаила трябва ли да са в папката или само IMG.

Коментар

Картата тръгна Благодаря многооооо.......

Коментар

Здравей
                имам един въпрос аз съм в UK взех си нуви 2310 но немога да намеря директорията /.System кадето са картите за да ги сменя? Вече разбрах , че с картите трабва да се отключат както си написал по долу.
                ако има тема във форума даи линк аз ненамирам нищои за сега.
                Благодаря предварително.

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...407#post833407
                  http://www.offroad-bulgaria.com/show...70#post1183270

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X