Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със нуви 760

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със нуви 760

Здравейте от 3 години ползвам въпросния модел.Проблема е ,че за трети или четвърти път както си карам устройството изгасва и не тръгва.На следващия ден решавам да го нося в сервиза,пускам Гармина всичко е наред...Някой срещал ли се е с такъв проблем?

От: Проблем със нуви 760

Имал съм подобен проблем с NUVI 750 на 2-3 пъти, но от както му ъпдейтнах firmware-то не ми се е случвало.
    Съпругата ми се бъзикаше, че е от многото пиратски карти, с които го бях наблъскал.Сега съм с оригинални европейска и българска и всичко е наред!

Коментар

И аз имах подобен проблем миналото лято с моя. Карах 10 дена из Турция и се нагряваше толкова, че не можех да го пипна. Като се върнах и спряха проблемите. Ползвам го доста често и не е показало други дефекти.
      Обяснявам си го с високата температура.
      0878 706 714

WWW.OFFROADMASHINI.COM

Коментар

Re: Проблем със нуви 760

Изчисти го от грешките и няма да имаш проблем! Задръж си пръста около 5-6 секунди на спидомера там после влизаш в диагностичното меню даваш му да изтрие всички грешки после рестарт и си ОК! http://www.garminclub.bg/index.php?topic=50.0

Коментар

От: Re: Проблем със нуви 760

Garmin благодаря направих го, надявам се да нямам повече проблеми.Между другото най често срещаната грешка беше rtl trap, не че знам какво значи но някой ако знае да каже

Коментар

Просто изтриване на информацията за грешките може да не помогне. По скоро един хард рисет е по удачен, но първо си направи бекъп на точките. Също изтрий папка GPX преди рисета. Може също да провериш дали всичко е наред като натиснеш горе в дясно батерята и пуснеш един диагностичен тест. Общо взето добре е всичко да ти е на "Pass"

RTL - Real Time Library (май е това)

The Real-Time Library (RL-ARM) is a group of tightly-coupled libraries designed to solve the real-time and communication challenges of embedded systems based on ARM-powered MCU devices.
            Източник:
            http://www.keil.com/rl-arm/

Коментар

Здравейте, дали някой би могъл и мен да ме посъветва как да отстраня един проблем с Гармин Нуви.
              Гармина ми не иска да се зарежда от кабела за кола и от кабела за кампа. Ни вопъл ни стон.В сервиза казаха ,че е стар модел,не знаят какво му е и как да го оправят.\Предварително благодаря.

Коментар

В кой сервиз си го носил?Не мисля че нуви 760 е толкова стар модел ,доскоро го имаше по магазините....а пък и да е стар модел това не означава ,че не може да се поправи,важно е каква е повредата.

Коментар

В Лозенец до Римската стена.Замерваха го и ..................може би платката, но не знаят и търся тяхна алтернатива.И аз си мисля,че не е чак толкова стар.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X