Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем-Garmin Mobile XT за HTC Touch Diamond 2 Windows 6.5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем-Garmin Mobile XT за HTC Touch Diamond 2 Windows 6.5

Здравейте след като се двуомих какъв Goclever,какъв Garmin и голямо чудене се чудих и най-накрая си купих телефон Поръчах си HTC Touch Diamond 2.Качих му Garmin Mobile xt с най-новите карти и всичко бе точно-до днес вечерта На прибиране се измъчих да го пусна и да натисна "Go Home" и да видим от къде ще ме прекара ... всичко беше точно.Преди две седмици го бях пробвал много поредни пъти - пълна точност без никакъв проблем.Във София ми изгуби сигнал и пропуснах пресечката (добре,че е малката кола).Следващия път пак в София зъби и пак пропуснах пресечката.Днес тъкмо се изненадах,че няма проблем и добре че тук си знам пътя - пак ми каза,че сигнала е изгубен.Та,въпроса ми е-защо така прави,при положение,че друг път на същите места съм нямал проблем.Да го обновявам ли какво да правя?Някой път изобщо не ми намира сигнал на главен открит път,където няма как да няма сигнал.Друг път там е пълно някой път 1 чертичка.Тия сателити и т.н ... хич не ги разбирам какво правятГлупав въпрос един след друг?
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

От: Проблем-Garmin Mobile XT за HTC Touch Diamond 2 Windows 6.5

Тук са всички ъпдейти за HTC Touch Diamond 2, но така като гледам няма нищо, което да оправя проблем с GPS-a. Въпреки, че има такъв ъпдейт за HTC Touch Diamond, той не би трябвало да оказва влияние за двойката. Пробвай hard reset на телефона и инсталирай наново Garmin-a. Определено не е нормално да губи така сателити. Ако има гаранция се обърни към магазина.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Според мен, проблемът е хардуерен. Вероятно лоша връзка на антенката на GPS-a. Друга вероятна причина може да бъде, някакъв силен източник на радиовълни в близост, примерно модните напоследък заглушители на радиосигнали, или дори и някоя бетон-помпа.
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
        Ако има гаранция се обърни към магазина.
        Поръчах го през интернет и дойде с китайската поща.Няма магазин
        Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        Вероятно лоша връзка на антенката на GPS-a.
        И аз това си мислех,обаче щом преди не е правел така ..

Ще пробвам с ъпдейтите и да видим ... дано има резултат.Мерси за отговорите !
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X