Значи имам следният проблем купих си nuvito преди месец имаше български глас но реших да го ъпдеитна от саита на http://www.garmin.com след ъпдеита ми изчезна българския глас изписва ми несавместима аудио версиа. Модела ми е: "Garmin nuvi 350" System (след update): Software Version 4.30 Audio Version: 2.00 GTM10 SW Version:N/A GPS SW Version: 2.90 "Map info: City Navigator Europe NT v9" Значи всички други езици ми тръгват освен българският някои да има идея от какво се получи това? И по какъв начин мога да си възвърна отново българският говор?Много ми е спешно защото пътувам извън БГ а без него е просто немислимо. Моля за помощта ви ако някои знае да пише. 10xxxxxxxxx Предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с BG език за Nuvi 350
Свий
X
-
Re: Проблем с BG език за Nuvi 350
пусни отново ъпдейта, той ще ти каже че си последна версия и дали искаш да провери за гласове, дай next и в гласовете трябва да има Bulgarian. Първоначално не ти е излизало булгариан, защото не си бил с инсталиран софтуер съвместим с БГ, нищо че си имал БГ.
-
Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнениепусни отново ъпдейта, той ще ти каже че си последна версия и дали искаш да провери за гласове, дай next и в гласовете трябва да има Bulgarian. Първоначално не ти е излизало булгариан, защото не си бил с инсталиран софтуер съвместим с БГ, нищо че си имал БГ.
Коментар
-
Колега отвори ъпдейтите за Нуви-350 в сайта на Гармин и ще видиш, че никъде няма български език.Това с войса на български за този модел може да го оправиш предполагам само ако отидеш в офиса на Геотрейд.ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !
( John R. Lott, Jr.)
Коментар
-
Първоначално публикуван от tomovvd Преглед на мнениеКолега отвори ъпдейтите за Нуви-350 в сайта на Гармин и ще видиш, че никъде няма български език.Това с войса на български за този модел може да го оправиш предполагам само ако отидеш в офиса на Геотрейд.
http://www.garmin.com/support/collec...t=010-00517-00
http://www.garmin.com/support/collec...t=010-00517-05
Коментар
-
имам фаила с БГ говора...мога да ти го дам...слагаш го в папката с другите гласове после от менюто избираш български и би трябвало да заработи ако не си прецакал нещо...ако си...в гаранция е все пакS klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:
Коментар
-
Имам същия модел. Проблема ти е дошъл от ъпдейта, българския не работи с 4.0 Трябва да махнеш ъпбейта и всичко ще се оправи. Имам ги файловете ако искаш мога да ти ги дам. Ако не си на ти с компа по добре иди в Геотрейд и докато не излезе финална версия за БГ не ъпдейтваш.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rawww Преглед на мнениеДай ми мел адрес да ти ги изпратя. Айсикю нямам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rawww Преглед на мнениеДай ми мел адрес да ти ги изпратя. Айсикю нямам.
Коментар
-
Пратих ти го, единия фаил е българския който го имаш в папката с езиците така че можеш да него копираш. Втория GUPDATE.GCD е които ти трява, като го исталнеш рестартираш и не се шашкаш като ти каже че е по стара версия, съгласяваш се и после триеш файла за да не се бърка нувето. Успех, ако нещо не ти е ясно питай и после не ъпгрейтвай. Незнам защо но всеки коментар тук ми се бави адски много, така че проблема за мотането не е при мен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rawww Преглед на мнениеПратих ти го, единия фаил е българския който го имаш в папката с езиците така че можеш да него копираш. Втория GUPDATE.GCD е които ти трява, като го исталнеш рестартираш и не се шашкаш като ти каже че е по стара версия, съгласяваш се и после триеш файла за да не се бърка нувето. Успех, ако нещо не ти е ясно питай и после не ъпгрейтвай. Незнам защо но всеки коментар тук ми се бави адски много, така че проблема за мотането не е при мен.
Коментар
-
До: Re: Проблем с BG език за Nuvi 350
Първоначално публикуван от zvers Преглед на мнениеможе ли и на мен да ми го пратите че и аз си прецаках моя
zefir_at_bginfo.net
инсталираш web updater ъпдеитваш gps-a и след ъпдеита ще имаш вече БГ!
Успех!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар