Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Досадно лого при старта на nuvi 760

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Досадно лого при старта на nuvi 760

Здравейте,
    Вчера се сдобих най накрая с едно нюви 760 втора радост. Проблема е там че нювито което купих е било фирмено или нещо подобно. При старта се включва това лого, при включване към компютър пак се появява това лого на фирмата, много е дразнещо. Пробвах да си сложа картинка при старт от паметта на устройството но първо се появява логото и после сложената от мен снимка. Пробвах и ъп-дейт на нювито но ефекта е нулев (освен че се обнови софта де ). кара ме да си мисля това лого е някаде в недостъпната памет на устройството. Някой да има идеи за премахването на логото? Благодаря предварително.

От: Досадно лого при старта на nuvi 760

Някой който има нюви 760 ако може да ми прати софта (всчки папки и файлове без картите естествено) ще съм му мноооого благодарен.

Коментар

Как да ти го изпратя ?

Коментар

Благодаря много. Може на сайпа да ми го пратиш : fx_toni

Коментар

Пробвай така:

Задръж дисплея доло в дясно при спряла навигация.
          Пускаш навигацията.
          Държиш диплея докато те пита дали да истрие потребителските настройки.
          Триеш ги и би трябвало да се оправи.

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Преглед на мнение
            Пробвай така:

Задръж дисплея доло в дясно при спряла навигация.
            Пускаш навигацията.
            Държиш диплея докато те пита дали да истрие потребителските настройки.
            Триеш ги и би трябвало да се оправи.
            Не колега за сажеление не се оправя. Там е работата че тези нювита били специално производство за тази фирма ( а имало е по същият начин и за волво) и явно фабрично им тургали тия картинки логчета в паметта която не е видима за потребителя. Пробвах също и ъпдейт на тази памет с един ъпдейтър (задържане пръст по средата на дисплея, включване на кабелчето и задействането на ъпдейтъра, слагане на нов Firmware) но и то не помогна. Май вече се предавам не ще и не ще. То не че нещо иначе нювито си работи повече от добре но дразни някак това лого.

Коментар

Първоначално публикуван от FX_TONI Преглед на мнение
              Не колега за сажеление не се оправя. Там е работата че тези нювита били специално производство за тази фирма ( а имало е по същият начин и за волво) и явно фабрично им тургали тия картинки логчета в паметта която не е видима за потребителя. Пробвах също и ъпдейт на тази памет с един ъпдейтър (задържане пръст по средата на дисплея, включване на кабелчето и задействането на ъпдейтъра, слагане на нов Firmware) но и то не помогна. Май вече се предавам не ще и не ще. То не че нещо иначе нювито си работи повече от добре но дразни някак това лого.
              пиши ми на лични да ти пратя един Firmware
              Богат е този който е мъдър. Бъдете богати.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X