Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Garmin Nuvi 760 Volvo

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Garmin Nuvi 760 Volvo

Здравейте колеги,
    имам Garmin Nuvi 760 Volvo с карта City navigator europe 2008 NT и българската на Геотрейд 5.30 и постоянно ми излизаше съобщение, че картата на европа ми е стара и реших да я сменя със City navigator europe 2011.20 NT. Когато якачих на SD картата и пуснах уреда тя не се виждаше. Изчетах много теми във форума, но нищо не можах да направя.
    Моля някой да ми помогне, ако се е сблъскал с този проблем. Картата съм я "кръстил" gmapsupp.img. Някъде из форумите четах, че City navigator трябва да е в уреда, но е доста голяма и не може да се събере във вътрешната памет и за това я слагам в каратат с памет. С картата на Геотрейд нямам проблем, където и да я сложа тя си "тръгва".

От: Проблем с Garmin Nuvi 760 Volvo

Сложи картата в папка Garmin!

Коментар

Трябва да се генерира нов отключващ код, защото FID номера на новата карта е различен от FID номера на старата.
      Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
      GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Откл. код е "едно на ръка" , но в случая мисля , че не това е проблема. В този случай щеше да му каже , че картата е заключена , а той изобщо не я вижда.

Коментар

Направил съм папка Garmin и съм сложил файла вътре, но като пусна устройството изобщо не показва, че има карта. В понеделник ще купя карта 4ГБ и тогава ще пробвам и друг файл. Само някой да ми каже дали в папката Garmin трябва да има и други файлове освен картата и отключващия файл.

Коментар

Не!

Коментар

Видими ли са разширенията на файловете?
              Ако не, възможно е файлът да е "gmapsupp.img.img" и да се вижда като "gmapsupp.img".
              Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
              GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Направи папка гармин (на сд/микро сд) вътре сложи картата с име "gmapsupp.img" и генереирай код с кейгенератора на гармин като най-отгоре ти е номера на сд-то после на мапс намираш c "custom map" след това пишеш fid за европа е 2200 или 2266 и даваш генерейт кода който се появи го копираш и в нотпад отваряш нов документ поставяш кода вътре даваш Save as.. пишеш gmapsupp.unl даваш на всички файлове и запиши и всичко трябва да е наред.
                Богат е този който е мъдър. Бъдете богати.

Коментар

Aз също се мъча с една 4GB -Digtex SDHC и не става и не става. Не се разпознава от 760-то. Kingston също не разпознава. ти успя ли и каква карта разпознава 760-то

Коментар

Коя версия на софтуера на уреда имате инсталинара - последната май е 4.90 за 760?
                    Nothing comes from nothing...

Коментар

ДА - 4,90 е с 2 GB

Коментар

Може ли още един въпрос - каква карта се опитвате да сложите на SDто. Да не би да имате карта със същия фид и в устройството. Ако е така със сигурност няма да я видите.
                        Nothing comes from nothing...

Коментар

Ами знаете ли-наистина се замислих върху въпроса. Искам да кача новата карта на европа, която е малко над 2GB. В устройството имам старата на европа от 2008г. Тя си беше инсталирана още при покупката . Възможно ли е да имат еднакви номера?Как да проверя фид-а на старата - може би във форума с по-стара дата !!!

Коментар

Не са с еднакъв FID. Всяка следваща версия на CNEU е с нов FID.

Коментар

Значи проблема е другаде. Благодаря все пак. Ще се поровя още. Може да е от самия GARMIN.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X