Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Goclever или Garmin.Цена-качество.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Goclever или Garmin.Цена-качество.

След обикаляне и т.н така и не си купих GPS , но след като се загубих в родна България мисля , че моментът настъпи.
    Заслужава ли си да дам 250-350лв (повече не отделям!Както искате го разбирайте) за Garmin Nuvi 255 или 255w при положение , че мога да дам 170лв за Goclever 4366.Ясно е , че Goclever не са водещите на пазара в това отношение , но все пак за тези пари.Тоя Goclever има ли го това "навигация завой по завой" , защото на всички Гармини го пишат , а на другите марки не.
    Срам ме е да питам вече , ама и друг въпрос имам.Sony бива ли ги в GPS-ите , защото в другите неща са си номер 1.Ако не са крайно лоши съм склонен и такъв да си купя , макар че карти къде ще търся и за Goclever и за Sony незнам
    Поздрави и се надявам някой да има разумен отговор на сигурно тъпите ми въпроси!
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

От: Goclever или Garmin.Цена-качество.

Не гледай марката на GPS-а, а какви карти може да чете.
    Без да правя реклама, от дългогодишен опит мога да кажа, че единствеанта използваема карта за България е за Гармин.
    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
    Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X