Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Нуви 205 БГ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Нуви 205 БГ

От известно време имам следния проблем и немога да разбера нормално ли е иконката ми изостава малко по картата примерно подминавам кръстовището а иконката седи преди или на кръстовището , същото се получава и докато карам подминавам пряката или даден обект а иконката седи по назад. Нувито е с карта 5.21 пробвах и с 5.01 като се надявах проблема да е в картата но не , картата ми е легална , навигацията е на 6-7месеца като и ъпдеитнах и софруера наскоро но без резултат. Като гледам изостава с 20-30 метра но не винаги .
    Николай Георгиев 0+
    тел.0887357722

От: Проблем с Нуви 205 БГ

Първоначално публикуван от Николай Георгиев (turbo d) Преглед на мнение
    От известно време имам следния проблем и немога да разбера нормално ли е иконката ми изостава малко по картата примерно подминавам кръстовището а иконката седи преди или на кръстовището , същото се получава и докато карам подминавам пряката или даден обект а иконката седи по назад. Нувито е с карта 5.21 пробвах и с 5.01 като се надявах проблема да е в картата но не , картата ми е легална , навигацията е на 6-7месеца като и ъпдеитнах и софруера наскоро но без резултат. Като гледам изостава с 20-30 метра но не винаги .
    Ако имаш възможност запеши един трак на тези места, и го отвори в MapSource като преди това си качил карта 5.21.
    Понеже е възможно да не е точна картата.
    Или пък да имаш лош сигнал.

Коментар

Нямам си и на идея как се записва трак малко съм босичък по темата. пробвах и с нт2010 пак същата работа като карам много бавно е по точна. Най- вероятно е лош сигнал но проблема дали е в апарата ми
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Преди няколко дена нювито ми показваше, че съм на съседната улица и като излезнах от града(нямаше съседни улици) се оправи и повече не е ставало така. Стават някви бъгове. Мисля, че е от сигнала. Извън града пак ли е така? Да не си сложил много малка иконка?
        Дарин 0897042636
        ВАЗ 2105

Коментар

Преди две седмици пътувах до пловдив и 5-6 километра ми показваше че карам в полето но това го дължа на проливния дъжд които валеше иначе няма как да го засека точно но все все ми се струва че изостава. От Геотреид ми отговориха че това се получава при неблагоприятни условия при евтините Гармини но при мен се случва и в ясно време.
          Николай Георгиев 0+
          тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Георгиев (turbo d) Преглед на мнение
            Преди две седмици пътувах до пловдив и 5-6 километра ми показваше че карам в полето но това го дължа на проливния дъжд които валеше иначе няма как да го засека точно но все все ми се струва че изостава. От Геотреид ми отговориха че това се получава при неблагоприятни условия при евтините Гармини но при мен се случва и в ясно време.
            Виждам че си от София.
            Най добре отиди в офиса на Сабин тои най добре ще ти отговори.

Коментар

Може ли координати на офиса мерси.
              Николай Георгиев 0+
              тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X