Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Zumo 550 срещу Nuvi 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Zumo 550 срещу Nuvi 350

Отново дойде моментът за избор. След като продадох хубавия 60csx искам да избера един от двата горепосочени модела.
    Цел: Ще го ползвам за on-road навигация в кола, с картата на Събин + искам да има Европейската карта
    Не ме интересува bluetooth интерфейса!

Основни предимства на Zumo - то които знам: Записва трак, влагоустойчив и по-здрав.

Отворени въпроси:
    Дали европейските карти са еднакви?
    Дали работят еднакво с картата на Събин?
    Менютата дали са подобни/еднакви?
    Абе въобще всички разлики.....

Нека бъда пределно ясен, сравнявам ги само заради приблизително двойната разлика в цената
    LZ1JJJ

Re: Zumo 550 срещу Nuvi 350

За Нуви не знам но Зумото е голям човек Пробвахме го на голямо пътешествие работи перфектно и е лесен за ръчкане Дисплеят е много добре измислен абе убава работа.........не случаино цената му е такава но определено си я заслужава Събин ни вкара в него целият маршут през Европа и Африка никъде не сме имали никакви ядове При продаване след време горните качества които си описал не са за пренебрегване

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
      Пробвахме го на голямо пътешествие работи перфектно и е лесен за ръчкане Дисплеят е много добре измислен абе убава работа.........не случаино цената му е такава но определено си я заслужава .........
      И аз така чета, но разликата в парите е сериозна. И все пак най-вероятно ще взема Zumo, освен ако няма шанс Гармин да добавят "екстрата" запис на трак!
      LZ1JJJ

Коментар

Няма да се учудя ако гармин добавят трак в nuvi-тата. Дани защо не ги питаш? Ще ти отговорят до седмица-две.

Коментар

напомни им че бая народ закупил си нувита се ядосва от това че няма тракове и ако може да го пуснат но като софтуер за да поемем и ние а да не го праснат в някои чип за новите модели само, както се чу за кирилишкото меню за НУВИто
          S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
          или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
          пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
            Няма да се учудя ако гармин добавят трак в nuvi-тата. Дани защо не ги питаш? Ще ти отговорят до седмица-две.
            Вчера им писах и вече чакам :-)

Ще публикувам отговора
            LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от dani Преглед на мнение
              Вчера им писах и вече чакам :-)

Ще публикувам отговора
              И все пак какво повече е Zumo-то от Nuvi-то? Двойно повече пари за сметка на кое, новото име?

Коментар

Не знам за нуво ,но от една седмица ползвам зумо. Егати пиниза , все едно имаш офис на мотора.За сега е много здрав , даже и Жасмин не го е счупил още.Пробва да движи екрана с гвоздей , не се драска , много яка стойка има и всички доп. приложения.Такива аборигени като мен се справят много лесно с оперативното меню,това е много важно.Само суперлативи за сега.

Коментар

Има нов софтуер за зумото. Оправя проблем с това че се гаси от време на време.

Коментар

Да, и аз съм чувал че бил доста бъгав, както всичко новоизлизащо обикновенно е такова.. С две думи, за автомобил няма смисъл да си вземе човек зумо?

Има нов софтуер за зумото. Оправя проблем с това че се гаси от време на време.

Коментар

за автомобил Nuvi 660 е върхът! ОГРОМЕН екран, вграден приемник за задръстванията. Зумото го бие само с това че записва тракове.

Някой знае ли дали ТомТом записва тракове, че ми е интересно?

Коментар

за автомобил Nuvi 660 е върхът! ОГРОМЕН екран, вграден приемник за задръстванията. Зумото го бие само с това че записва тракове.

Не, не записва, поне GO 310 неможе.

Коментар

За съжаление не, не мога да разбера защо я спестяват повечето тази "екстра".
                          LZ1JJJ

Коментар

Отговора на Гармин
                            "Thank you for contacting Garmin Europe

Unfortunately Track Logs are not a feature of the Nüvi and it is not something that will be available in the future I'm afraid.

Regards,
                            Tim Piercy
                            European Senior Product Support Associate Garmin (Europe) Ltd"

С две думи, ако искаш да записваш трак или zumo или покет, или старите гармин-и!
                            LZ1JJJ

Коментар

Е поне сме наясно че няма да я бъде тази с траковете и Nuvi-тата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X