Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin nuvi 1690 BG

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin nuvi 1690 BG

Здравейте! От извесно време се колебая да си купя Garmin nuvi 1690 BG Нямам никакъв опит с тези машинки Прочетеното за модела ме устройва Това че не може да се ползва nu Link не ме притеснява особено,то и FM Трансмисер да има у нас и комшиите е еднакво неизползваемо Думата ми е като по опитни ползователи на тези устройства да ме посъветвате какво да избера? На мене този модел ми допада много ,но нека чуя и вашите мнения Благодаря

До: Garmin nuvi 1690 BG

FM Transmiter не е Трафик ресивър (той изобщо не го подържа) за което си мислиш . FM Transmiter e УКВ предавател да си слушаш гласовите команди и MP3-ки на радиото в колата.
    Като няма да ги ползваш всичките тези екстри защо ти е такъв скъп (и най-вероятно все още бъгав модел) ?
    П.П. Сега му погледнах характеристиките : той даже нямал подръжка на MP3 и FM Transmiter.

FM transmitter: no
    MP3 player: no

Един 1350 или 1390 дали няма да ти свърши работа? Или Nuvi765 ?

П.П.П. Тази "Garmin nüLink! Services" информация по какъв канал се получава?
    Последно редактирано от milstan; 16-05-10, 12:22.

Коментар

1690 има вграден GSM модул. Доста ограничен обаче. Трафик информацията фактически се получава чрез него, затова няма FM трафик приемник. Логично щом има GSM модул трябва да има и оператор, към който да е вързан:
      Код:
      http://www8.garmin.com/uk/1690/nulink/nulink.htm
      Тук е описано в кои държави се предоставя nuLink опцията. България съответно не фигурира в тях.
      ...
      1690 има една много яка опция според мен, мисля се казва Cioa, която дава възможност хора в една група да могат да се виждат на картата в реално време.

Коментар

Здравейте! Аз също мислех да взема Garmin nuvi 765T BG lifetime Map Update Card Europe но след като изчетох мненията Ви за тази навигация се разколебах Не мисля че доживотното обновяване на картата ще се ползва евентуално след подмяна на модела,което е доста често при този модел,модела е вече спрян от производство не се знае ще продължава ли поддръжката от Garmin;nuvi 1690 BG е с нов по-бърз процесор като другите от 1xx серия Все едно трафика в БГ и комшиите няма скоро да го приемаме Благодаря много на колегите за съветите,с радост ще чуя още и други Ваши мнения и препоръки Благодаря на всички!

Коментар

Предполагам , че заради не работещата nuLink и тази последната опция в България не може да се ползва?

Коментар

Кога ли ще ги стигнем...Да, правилно предполагаш milstan.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X