Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Street Pilot c550

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin Street Pilot c550

Какво ще кажете за тази джаджа? Пуснали са я в Метро за 960 лв. Има Surf 3 и още доста шукарии! Освен това идва с карта на Европа + БГ Давайте мнения!

Ехооооооооо Отнасяте се несериозно

Коментар

Мене ако питаш, за картата на България трябва да им искаш глоба. Поне половината цена. За оскърбяващо евродостойнството ти отношение.
      В Гео кво беше там, на "Левски" не е ли по-евтино? Те уж са представители.

Коментар

Стар модел е вече а цената не му е особено добра. На практика на същата цена ще можеш да си купиш Garmin Nuvi 360 което има доста повече възможности + 2Gb карта на Европа...
        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
          Стар модел е вече а цената не му е особено добра. На практика на същата цена ще можеш да си купиш Garmin Nuvi 360 което има доста повече възможности + 2Gb карта на Европа...
          Мерси! Те това е компетентно мнение! Спаси ме от глупава покупка Thanx!

Коментар

Ма за кво ти е това? Ти нали имаш дядото на всички жипиеси.

Коментар

А най-добре се консултирай със Събин, той се прибира в петък, и знае повече от мен. А от Nuvi360 съм много доволен...
              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                Ма за кво ти е това? Ти нали имаш дядото на всички жипиеси.
                Ааааааа, тоя е с антикварна стойност

Венци, мерси още веднъж!

Коментар

Сега изобщо не могат да ги правят такива, нещастни еднодневки.

Коментар

Доколкото аз знам във метровският streetpilot НЯМА картата на БГ , тя ще се появи в по-новия пакет на Гармин включена в Европа ( сигурно на първи януари , само да не е на първи април ). Освен това обърни внимание на звездичките в офертата : ... в процес на разработване . И накрая , цената на този модел в Геотрейд е с около 100 лв ПО-ВИСОКА от тази в метро , чудя се защо . Според мен се мъчат да отикат изостаналите бройки със стария пакет карти ( без БГ). А пък НУВИ -то наистина е добро , и го има във варианти със и без карти , като NUVI 300 без карта на ЕU е към 640 лв с ДДС ако не се лъжа . БГ картата се продаваше отделно за около 120 лв , но може и да ми е стара информацията.

Коментар

по темата..

Ами какво да ви кажа,има си карта на България устройството..Обхваща 14% от територията на страната..Устройството е добро,върши работа,като за София е най подробна..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X