Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Garmin nuvi 310

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Garmin nuvi 310

Здравейте!
    Имам приятел който му подариха такъв с покупката на Nissan Navara.
    Въпросите ми са следните:
    1.Понеже няма БГменю,дали има възможност да се сложи.Ако не поне руско;
    2.Някой има ли преки отзиви от GPS-а-как се държи в реални условия

Благодаря предварително!

Здравей,
    българско меню не може да се сложи, руско също. Иначе Nuvi-то се държи много добре

Коментар

Преди няколко дни си купих такъв, супер е.
      ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

Garmin в момента разработват българско меню и гласови команди. Няма да се очудя ако в някой от следващите обновени совтуери (Firmware) се появят тези възможности.

Иначе ГПС-а е супер!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
          Garmin в момента разработват българско меню и гласови команди. Няма да се очудя ако в някой от следващите обновени совтуери (Firmware) се появят тези възможности.

Иначе ГПС-а е супер!
          А може ли да записва тракове този апарат???
          [SIZE=3]= [B]Nuvi 310-[/B][I][COLOR=red]BG map[/COLOR][/I](Sabin) =[/SIZE]

Коментар

Засега не

Коментар

И аз имам такав от 10-на дена.Не разбирам много но ми се струва супер,поне за мен ми варши идеална работа.6+!!!
              [SIZE=3]= [B]Nuvi 310-[/B][I][COLOR=red]BG map[/COLOR][/I](Sabin) =[/SIZE]

Коментар

Re: Въпрос за Garmin nuvi 310

Не искам да отварям нова тема и затова ще задам въпроса си тук.Имам Нуви 310 и за него са дали само два кабела за захранване - за 12v за автомобил и още един който е с USB за свързване от компютъра.За други модели Нуви има и захранващ кабел и за 220v.Та интересува ме дали и моят модел може да се зарежда с такъв и откъде мога да си го взема , ако става.
                ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

Re: Въпрос за Garmin nuvi 310

Имам един познат с такъв ГПС, но си го ползва с Pathfinder-a. Много ми допадна, но аз се оглеждам за такъв модел, който мога да го ползвам на ендуро. Някакво приспособяване, все може да се измисли, но дали няма да е пагубно за устройството, все пак е направено за по-защитени условия на работа, а не за на кормилото на мотор! Според вас, как би се справил този модел на ендуро и ако не става, кой е най-близкия аналог, който би ми свършил работа? Мерси предварително!

Коментар

До: Въпрос за Garmin nuvi 310

в комплекта на 310 няма зарядно за 220V, но може да се ползва от 360/същото е/. Продават го в Геотрейд като аксесоар.

Коментар

До: Re: Въпрос за Garmin nuvi 310

Първоначално публикуван от iceman1234 Преглед на мнение
                      Имам един познат с такъв ГПС, но си го ползва с Pathfinder-a. Много ми допадна, но аз се оглеждам за такъв модел, който мога да го ползвам на ендуро. Някакво приспособяване, все може да се измисли, но дали няма да е пагубно за устройството, все пак е направено за по-защитени условия на работа, а не за на кормилото на мотор! Според вас, как би се справил този модел на ендуро и ако не става, кой е най-близкия аналог, който би ми свършил работа? Мерси предварително!
                      zumo550

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X