Здравейте, някой има ли впечатления от устройствата и картите (българската и европейската) на NDRIVE?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
впечатления ot NDRIVE?
Свий
X
-
Никой ли не се е престрашил?NDRIVE е европейска фирма португалска по точно (или поне контактите им са в Португалия).
Продуктите им се предлагат в България от Ес Би Груп ЕАД, под търговската марка Naviteq (колко прилича на NAVTEQ), които и разработват и карта на България.
та, дали някой се е престрашил да ползва техен хардуер с българска и европейска карта?
-
До: впечатления ot NDRIVE?
Що се занимаваш с глупости ....
Топ модела им е:
цитат: "навигатор с голям 4,3” екран"
И дрън, дрън възможности .... при цена 500 лв .......
Машинка на други фирми, с 5" екран, със същите ... или по добри възможности струва под 200 лева.
Картата на Събин струва ...100 леваКольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Колега inigo, има определени условия за търговска дейност във форума. Не го обръщайте на битак. Моля!Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Колега drukman, ако сте останали с впечатление че продавам, всъщност си търся устройство което да отговаря нуждите ми, (по същата логика може да се приеме, че вие пазите търговска територия, което в този форум е абсурд) но понеже избора не е малък а тук се коментират почти само Garmin!?, мисля че въпросът ми е на място.
Коментар
-
И на мен ми стана интересна тази програма Ndrive която предлагат. Смятам да я тествам. Особено интересното е че има 3D карти със сателитни изображения интегрирани. Даже наскоро един приятел ми показа един GPS който е взел от Испания и на него именно се виждаше този софтуер поне изглеждаше по същия начин явно се ползва и от други производители този софт.
Коментар
-
Даже вече има и тема за нея:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=72009
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар