Обява

Свий
Няма добавени обяви.

впечатления ot NDRIVE?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• впечатления ot NDRIVE?

Здравейте, някой има ли впечатления от устройствата и картите (българската и европейската) на NDRIVE?

Никой ли не се е престрашил? NDRIVE е европейска фирма португалска по точно (или поне контактите им са в Португалия).

Продуктите им се предлагат в България от Ес Би Груп ЕАД, под търговската марка Naviteq (колко прилича на NAVTEQ ), които и разработват и карта на България.

та, дали някой се е престрашил да ползва техен хардуер с българска и европейска карта?
    Последно редактирано от cveti; 10-10-09, 19:38. Причина: непозволени линкове

Коментар

До: впечатления ot NDRIVE?

Що се занимаваш с глупости ....

Топ модела им е:
      цитат: "навигатор с голям 4,3” екран"
      И дрън, дрън възможности .... при цена 500 лв .......

Машинка на други фирми, с 5" екран, със същите ... или по добри възможности струва под 200 лева.

Картата на Събин струва ...100 лева
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Колега inigo, има определени условия за търговска дейност във форума. Не го обръщайте на битак. Моля!
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Колега drukman, ако сте останали с впечатление че продавам, всъщност си търся устройство което да отговаря нуждите ми, (по същата логика може да се приеме, че вие пазите търговска територия, което в този форум е абсурд ) но понеже избора не е малък а тук се коментират почти само Garmin!?, мисля че въпросът ми е на място.

Коментар

А и защо да е глупост, ако хардуера им е ОК, и наистина разработят читава и достатъчно пълна карта за България, както се кълнат... Разбирам, че за някой Windows Mobile е скверно слово но все пак...

Коментар

И на мен ми стана интересна тази програма Ndrive която предлагат. Смятам да я тествам. Особено интересното е че има 3D карти със сателитни изображения интегрирани. Даже наскоро един приятел ми показа един GPS който е взел от Испания и на него именно се виждаше този софтуер поне изглеждаше по същия начин явно се ползва и от други производители този софт.

Коментар

Даже вече има и тема за нея:
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=72009

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X