Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nuvi без образ и звук

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nuvi без образ и звук

Намирам се на края на Халкидики и Nuvi-то ми изгасна тотално - нито на батерия, нито в контакта на колата. Нямам инструкции в себе си, нито карти. Естествено няма да се загубя, но, моля, помогнете ми, ако проблемът може да се реши в движение.

До: Nuvi без образ и звук

За съжаление не знам решение в движение, моето го смениха в сервиза

Но опитай още няколко пъти, Гарминските неща са непредсказуеми, може пък да имаш късмет
    Успех

Коментар

Моето също изгасна в Черноморец след като се шашна докато ме водеше из пресечките. Не щя да се включи цяла вечер, но на сутринта като се наспа запали и вече два месеца си работи.

Коментар

Виж дали няма копче за ресет. При мене е под капака за антенката (Нуви 660).

Коментар

До: Nuvi 255 без образ и звук

Мързеливецът спи вече 2 нощи и не се събужда!! Моделът е 255 и мястото, което предполагам че е за reset не реагира. Справям се чудесно и с карта, но друго си е някой да ти бърбори по време на път (особено "преизчисляване!!"). Благодоря за съдействието. Ако някой се сети още нещо - чудесно!

Коментар

здравейте
            с Nuvi 1350 съм и днес изгасна смятам да го нося в сервиза тъй като е в гаранция

Коментар

До: Nuvi 255 без образ и звук

Първоначално публикуван от vihra bocheva Преглед на мнение
              Мързеливецът спи вече 2 нощи и не се събужда!! Моделът е 255 и мястото, което предполагам че е за reset не реагира. Справям се чудесно и с карта, но друго си е някой да ти бърбори по време на път (особено "преизчисляване!!"). Благодоря за съдействието. Ако някой се сети още нещо - чудесно!
              Aко не е гаранционно - отваряш го и изключваш батерията за 1 минута.

Коментар

Aми тия Нувита как се отварят? Нуви 660 няма грам болтче, пък искам да му сменя батерията.

Коментар

Под подвижната антена има две болтчета от долната и страна. Развиваш ги и внимателно я измъкваш от корпуса на навигацията. Ще се видят още две болтчета на самия корпус на нувито. Развиваш ги и смело отваряш двете половини.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...12&postcount=5

Коментар

Благодарско! Довечера ще си почовъркам.

Коментар

на 255 са 2 болтчета под долната лепенка дето пише разни работи, ако там пише ресет я отлепи за да видиш крачето дето натиска микрика за ресетиране, че може и да не си го натискал точно на място или достатъчно силно. после ако не запали я отваряш като внимаваш за щипките дето държът двата капака и се вижда батерията, която е на букса с 3 кабела. като я изключиш изчакаи 1-2 мин. и я пускай- дано да тръгне. успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X