Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ относно универсална андроид мултимедия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ относно универсална андроид мултимедия

Здравейте, имам следният казус - има ли вграден can bus декодер в тази мултимедия ?
    Въпросът ми се поражда от това,че в настройките меню About излиза CAN Version ...
    Също така има и Can Settings,но пък там няма точно моя модел Citroen C Crosser, въпреки,че като гледам Can Version e за PSA групата
    Прикачени файлове

На тези пръчки кан декодерът обикновено е във външно блокче. Нали са универсални.

Коментар

На всичките, които са ми попадали в полезрението, е във външно блокче, даже когато не са универсални. И на всичките я има тая настройка, но тя е за протокола между външната кутийка и муптимедията. Сериен порт, като включително скоростта му зависи от конкретния вариант кутийка.

Всичкото това по причина че пт тая кутийка июа смисъл при автомобили, при които дори пускането и спирането върви по can шината. Например при мен по шината върви позицията на ключа, и кутийката чете това и пуска управляващ сигнал към мултимедията да я приспи или събуди. Чете и копчетата на волана от шината, при мен управлява и фабричния усилвател, който също се управлява само по шината.

Но болшинството европейски коли не са така. Има евро букса, най често и копчетата на волана са докарани до някаква букса и има стандартни преходи за всяка марка автомобил, мултимедията също има стандартни аналогови входове да ги чете.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X