Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се справят моделите Nuvi 7xx в България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се справят моделите Nuvi 7xx в България?

Здравейте колеги . Може би темата ще ви се стори малко странна, ама наистина ми стана интересно.

Преди време баща ми взе Nuvi 255 W за едно пътуване до Гърция и досега си е вършело работата перфектно.

Дойде време и аз да си взема лично за мен, но искам да е с малко повече екстри - bluetooth, MP3, за да не си вземам отделно FM трансмитер(а друг въпрос - по време на навигация свири ли МП3-ките, или не може ).

Ако вземем например този модел:
    https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=134&pID=14925

Виждам, че асистира при избора на лента, а това би било доста полезно. Само че не ми стана ясно успява ли да го прави и в България, защото на някои от тези модели гледах някъде US only.
    Нужно ми е някой притежаващ такъв модел да се изкаже с мнение относно употребата му в България. Под такъв модел имам предвид някой от 7хх гамата.

Друго, ако да кажем успея да си го купя от Ebay или Amazon, защото някъде виждам до 40% намаление, това значи, че ще е US варианта, който чете имена на улици. Сега, не съм запознат с технологията им на четене, дали изговорът е предварително записан като звук, или просто чете буквите... Ако е второто, слагайки БГ картата на латиница дали ще получа някакъв изговор ?

Май станаха много въпроси, но ще се радвам някои с повече опит да го споделят .

Поздрави,
    Пенко

До: Как се справят моделите Nuvi 7xx в България?

Аз имам 765Т и се справя чудесно. В раздела има доста информация за Гармин. Може да намериш това, което те интересува. А и Геотрейд ги внасят, с гаранция и сервиз. Не бих си купил от чужбина по доста причини. Българска карта също се продава. Успех с четенето.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=43368

Коментар

Мерси за отговорите колеги .

Сега, относно всички процедури по качване на карти и т.н ги знам и вече съм се специализирал :Д.

Знам и как стоят нещата с бг картата , както казах вече баща ми има 255 W .

Относно тези модели, попитах следното: Да кажем се намирам на магистралата и тръгвам от София, пътувам за Пловдив. Като стигна отбивката, ще ми го покаже ли така 3D както е по екраните, "Пловдив" надясно и останалото направо или просто ще каже "Завийте надясно" както 2хх серията? Разбира се примерът е за да ви ориентирам и не съм сигурен, че е много точен .

С две думи - поддържа ли се 3D-то за бг картата?

Не знам, казвате да не си го купя от чужбина, ама цените са доста по-ниски. Може би съм гледал неща втора употреба. Но ще видим, чакам да чуя още малко отзиви...

@milstan, тази тема, която ми даде, първите мнения са за разни забивания и т.н, но гледам, че и става дума за преди 3 версии на картата. Тези неща дали са оправени сега?

Коментар

@bodo, ако не ти представлява трудност, в някакъв момент ще можеш ли да ми пратиш снимка на Line assistant-a, просто ми е интересно как се вписва в България .

Коментар

Понеже не ми позволява да редактирам предишното мнение ...

Вече разбрах, че "Навигацията за лентата" си е отделна база, която предполагам си е много труд. И Мп3 плеър не ми трябва .

Може би ще се ориентирам към моделите 215 или 265, заради blue tooth , а по-нататък, ако се развият нещата за България ще си взема нещо от по-висок клас.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X