Незнам дали точно тука да попитам но имам проблем с нуви 250w като се наложи да кача новата карта 4.90 се оказа че нямам място имах някакви си 1.4 мв празно място а ми трябваха поне още 12мв за да си кача ъпдейта тогава реших да изтрия някой неща качих си нещата на хард диска на компа и освободих място и качих картата но после като го пуснах вече не ми говори говора е усилен на 100 и пак не говори иначе издава звуци при натискане по дисплея някой може ли да помогне гармина ми е със памет 1.5 гб а един приятел има и той 250w а неговия е с памет 1.9гб моля някой ако може да помогне ще съм благодарен
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вече не ми говори
Свий
X
-
До: Вече не ми говори
А по принцип преди да триеш в паметта на GPS а сети ли се да направиш бекъп на системните файлове които ще триеш евентуално да можеш да ги възстановиш оттам? Не съм запознат много с различните версии на този GPS и съответната модификация но по принцип тъй като фирмуера е един и същ на идентичните модели то според мен файловете в системната памет са едни и същи но не мога да гарантирам за това със сигурност, иначе проблема е явно че си затрил някой от гласовите файлове отговарящи за навигацията на български език.
-
Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнениеА по принцип преди да триеш в паметта на GPS а сети ли се да направиш бекъп на системните файлове които ще триеш евентуално да можеш да ги възстановиш оттам? Не съм запознат много с различните версии на този GPS и съответната модификация но по принцип тъй като фирмуера е един и същ на идентичните модели то според мен файловете в системната памет са едни и същи но не мога да гарантирам за това със сигурност, иначе проблема е явно че си затрил някой от гласовите файлове отговарящи за навигацията на български език.
Коментар
-
Аз имам nuvi 250W. Разликата е във софтуерите. Едното е от старите софтуери, а другото е от новите. Разликите можеш да направиш по бутоните за увеличаване и намаляване на мащаба. На старите се намират в двата горни ъгъла, а при новите с в горния десен ъгъл. За вътрешната памет важи същото. Моето е със 2 GB вътрешна памет, а старите са с 1.5GB. Но проблема, както казват другите, можеш да си го решиш с SD карта. Аз в момента съм с 4 GB и си работи перфектно.GARMIN nuvi 2350 LT
GARMIN nuvi 250W - broken display
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар