Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вече не ми говори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вече не ми говори

Незнам дали точно тука да попитам но имам проблем с нуви 250w като се наложи да кача новата карта 4.90 се оказа че нямам място имах някакви си 1.4 мв празно място а ми трябваха поне още 12мв за да си кача ъпдейта тогава реших да изтрия някой неща качих си нещата на хард диска на компа и освободих място и качих картата но после като го пуснах вече не ми говори говора е усилен на 100 и пак не говори иначе издава звуци при натискане по дисплея някой може ли да помогне гармина ми е със памет 1.5 гб а един приятел има и той 250w а неговия е с памет 1.9гб моля някой ако може да помогне ще съм благодарен

До: Вече не ми говори

А по принцип преди да триеш в паметта на GPS а сети ли се да направиш бекъп на системните файлове които ще триеш евентуално да можеш да ги възстановиш оттам? Не съм запознат много с различните версии на този GPS и съответната модификация но по принцип тъй като фирмуера е един и същ на идентичните модели то според мен файловете в системната памет са едни и същи но не мога да гарантирам за това със сигурност, иначе проблема е явно че си затрил някой от гласовите файлове отговарящи за навигацията на български език.

Коментар

папка Voice останала ли ти е?

според мен - не

ако имаш архив - вземи да върнеш тази папка

ако не - утре ще ти пратя минималното необходимо за нея, за да ти хортува устройството

успех!

Коментар

Изтегли си гласовете с WebUpdater.

Коментар

Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнение
          А по принцип преди да триеш в паметта на GPS а сети ли се да направиш бекъп на системните файлове които ще триеш евентуално да можеш да ги възстановиш оттам? Не съм запознат много с различните версии на този GPS и съответната модификация но по принцип тъй като фирмуера е един и същ на идентичните модели то според мен файловете в системната памет са едни и същи но не мога да гарантирам за това със сигурност, иначе проблема е явно че си затрил някой от гласовите файлове отговарящи за навигацията на български език.
          Благодаря за отговора но се справих като стартирах гармин от долен десен край на екрана попита ме дали да изтрия всички потребителски настройки дадох му да ги трие после направих настройките на бг всичките и тръгна .Имам още един въпрос моля някой да ми отговори ,днес взех още едно нуви 250w и го сравних с моето и се оказва ,че от едно и също място са закупени и 2-те нувита но през период от 10 - дни а едното е с памет 1 гб + 1 гб а другото е с 1 гб + 512 мб та въпроса ми е колко е нормалната памет за нуви 250 w, защото при следващия ъпдейт на това с по малкото памет ако картата е по голяма от 22 мб просто няма да имам място да я кача .

Коментар

Слагаш си външна SD карта 2GB на която e предостатъчно да си сложиш доста карти и проблема с недостига на вътрешната ти памет е генерално решен.

Коментар

Аз имам nuvi 250W. Разликата е във софтуерите. Едното е от старите софтуери, а другото е от новите. Разликите можеш да направиш по бутоните за увеличаване и намаляване на мащаба. На старите се намират в двата горни ъгъла, а при новите с в горния десен ъгъл. За вътрешната памет важи същото. Моето е със 2 GB вътрешна памет, а старите са с 1.5GB. Но проблема, както казват другите, можеш да си го решиш с SD карта. Аз в момента съм с 4 GB и си работи перфектно.
              GARMIN nuvi 2350 LT
              GARMIN nuvi 250W - broken display

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X