Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с гласовата навигация на nuvi 265W BG

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с гласовата навигация на nuvi 265W BG

Здравейте колеги!

Вчера закупих GARMIN nuvi 265W BG и цял ден се разкарвах с него, слушайки "... завийте наляво", "... след 250 м. завийте надясно." и т.н.
    Прибирайки се вкъщи, реших да регистрирам у-вото, което от своя страна доведе до ъпдейт на софтуера, инсталация на CN Europe NT 2010.10... и до загуба на гласовата навигация на български език.
    Моля помогнете! Цели 6 часа чаках за пустия му ъпдейт и накрая... мазало...

П.П.
    В папката /Garmin/Voice/ има файл Bulgarian_.sum, но в менюто за избор на глас не се появява български.

БЛАГОДАРЯ предварително!

До: Проблем с гласовата навигация на nuvi 265W BG

Оправих се!!!

WebUpdater-а свърши работата...
    Ако някой има същия проблем:

1. Свързвате GPS-a Към РС-то чрез USB кабела от комплекта.

2. Стартирате WebUpdater.

3. Избирате у-вото, което ще ъпдейтвате [обикновено означено като GARMIN (X:\)].

4. Маркирате "Proceede to check for additional updates such as voice updates."

5. Маркирате [x]Voice Bulgarian.

6. ГОТОВО.

Дано съм помогнал на някой.

Коментар

Здравей,Lazzarus от Setcom! При мен след ъпдейта на софтуера и инсталация на CN Europe NT 2010.10.,загуба на гласовата навигация на български език нямаше, само малко се позамисли след рестарта,но после си тръгна нормално!Като ползва WebUpdater-а ,защо не ъпдейта всичко,а само voice updates?Дали няма да има някаква разлика/допълнителни екстри?Е може би по късно ще има нещо по-така.Твойта машинка помни ли следи?И ако да за какво ползваш тази функция?Аде чао!

Р.S.И дръж здраво ТВ-тата!

Коментар

И аз имах същия проблем след качването на картата, но по описания начин се оправи.
        Много благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X