Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лаптопа като GPS - може ли?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Лаптопа като GPS - може ли?

    Здравейте колеги. Имам един въпрос към знаещите, защото аз определено не съм от тях, по следната тема (дори не знам дали тук е мястото да задавам този въпрос): може ли лаптопа да се използува като навигатор?
    Знам, че има GSM апарати, които работят като GPS след като се обурудват със съответната антена и приемник. Въпросът е - може ли да се накара лаптопа да свърши същата работа и как. Може ли да се копира цялата папка примерно един Garmin и да се накара да работи? Аз я копирах и съответно нищо не се получи, но може би не знам как да го направя. А може и да е невъзможно?
    GARMIN nuvi 255W

  • #2
    До: Лаптопа като GPS - може ли?

    http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=27412 (Как да използваме нашето PDA с вграден GPS, като GPS приемник за PC през USB: -това не го гледай!

    Ще ти трябва примерно и нещо такова (цените вече са по-евтини):
    http://www.electron-gps.com/index.ph...hk=1&Itemid=30
    Последно редактирано от milstan; 03-04-09, 21:08.

    Коментар


    • #3
      До: Лаптопа като GPS - може ли?

      Можеш да закупиш външен ГПС за лаптопа (50 до 100лв). Слагаш някаква програма за навигация (Igo, Garmin mobile PC и т.н.) и свиркаш. Обаче повярвай ми е ужасно неудобно. Пробвал съм с ГПС-а на 1 приятел - не става за навигация в кола - лаптопа е прекалено голямо нещо за кола и не можеш да го гледаш и да караш едновремененно. Ако ти е е да се возиш и да гледаш - що годе става, но наистина е много неудобно.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X