Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при Нуви 255w

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем при Нуви 255w

Здравейте колеги.Вчера си ъпдейтнах софтуера на Гармина до версия 5.00.Реших след това да вляза в сервизното меню да поразгледам.След като излязох от там зададох маршрут при включен симулатор и установих че гласовата навигация я няма.Разгледах и в настройките за системата-просто липсва.След изключване и включване,всичко се оправя.Вляза ли в сервизното меню,същата работа-изчезва.След рестарт,всичко е наред.Там се виждат и някакви съобщения за грешка на Poi точките които не знам от какво са се получили.Ще помоля някой ако може да провери при неговото устройство получава ли се така.Трябва ли след ъпдейта на софта,да се сложат чекове на опцийте които дава Web Updater за да се обновят и те.Благодаря предварително.

Ето малко снимки:
    Прикачени файлове

До: Проблем при Нуви 255w

Мдааа и при мен е така, изчезва и след рестарт е ок.
    Нямам представа защо се бъгва така но вече мисля да създадем тема с откритите бъгове и да пишем едно голямо писмо на гармин от какво сме недоволни .

Обаче забелязвам при теб разлика (аз съм с 255W) че TZMap при теб е версия 3.0 а при мен 2.0 .
    Сега го пускам за update пък дано стане.
    Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

За съжаление не забелязах дали при старата версия(4.60) го прави този номер.При теб грешките които са в оранжево дава ли ги???Съмнявам се да не би тези грешки да са се получили от инсталирането на новия Сити навигатор 2009.1 NT.В момента слагам оригиналния файл CN 2008 NT и ще видя дали ще се оправят.По късно ще пиша какво е станало.

Коментар

И преди си ги имаше грешките споко.
        Картата няма нищо общо.

Между другото тоя проблем е стар в смисъл не е от версия 5.00 на софта.
        Правило ми го е и на 4.60 но сметнах че не е нужна тема за този проблем.
        Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Мдаааа...прав си,не е от картата.Грешките си остават.Колкото до звука,подмених файла за българския във папка Voice-същата работа.Оставям нещата засега така,нувито си работи чудесно.Добре ще е и други колеги да споделят дали и при тях е така.

Коментар

Здравейте колеги! След като си изтеглих новата версия v4.80 забелязах, че в нувито имам файл GMAPSUPP(2).IMG. Тъй като не ми се иска да експериментирам, моля отговорете ми, във вашите папки GARMIN има ли такъв файл или аз съм копирал два пъти? Става дума за nuvi 255w.
            Не съм сигурен дали тук трябваше да публикувам въпроса, но това е грешка на растежа както казваше Тато. Още съм нов във форума.
            GARMIN nuvi 255W

Коментар

Първоначално публикуван от ivopp Преглед на мнение
              Здравейте колеги! След като си изтеглих новата версия v4.80 забелязах, че в нувито имам файл GMAPSUPP(2).IMG. Тъй като не ми се иска да експериментирам, моля отговорете ми, във вашите папки GARMIN има ли такъв файл или аз съм копирал два пъти? Става дума за nuvi 255w.
              Не съм сигурен дали тук трябваше да публикувам въпроса, но това е грешка на растежа както казваше Тато. Още съм нов във форума.
              Не можеш да зпишеш един и същ файл два пъти, освен ако умишлено не си му сменил името, ако е написано точно така като ти написал по-горе, е възможни ти или някой друг, да е променил името на картата. В този вид обаче ( ако наистина ги има тези скоби преди и след двойката) уреда няма да прочете тази карта и все ено я няма. Ако обаче името на картата е ето такова gmapsup2.img, то значи, че това е друга карта! Ако копираш новата тя нека си остане с оригиналното име т.е. gmapsupp.img, тогава няма да изтриеш въпросната за която питаш. Само трябва да си сигурен, че сегашния файл gmapsupp.img е старата версия на картата, която искаш да обновиш, че ако е друга, тя за ще замине.....
              LZ1PER

Коментар

Благодаря за подсещането. Излезе, че два пъти съм свалил картата и после съм копирал и двата файла. Това 2 в скобите идва още от Download. За всеки случай запазих файла в компа и го изтрих от навигатора - всичко е ОК.
                GARMIN nuvi 255W

Коментар

Здравейте колеги.Вчера си ъпдейтнах софтуера на нуви 255w до версия 5.00.Задължително ли е да се прави рестарт на уреда,при положение че няма никакви проблеми със него.Благодаря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X