Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Nuvi 215Bg

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin Nuvi 215Bg

Здравейте спрял съм се на това у-во.Искам да попитам някой има ли такова за да сподели мнение или препоръка.Цената му е малко над тази на 250,но няма карта на Европа,за сметка на това има Блутут и може,да се свърже телефон и да се използва като хандсфри по време на движение.Доколкото чувам,може да му се сложи СитиНавигатор 2009 без проблеми но по други линии (безплатно,пиратски).Въпросът ми е струва ли си инвестицията Нуви 250 струва към 340 и има карта на Европа,а това е към 400 лв.

До: Garmin Nuvi 215Bg

Първоначално публикуван от ceco134 Преглед на мнение
    Здравейте спрял съм се на това у-во.Искам да попитам някой има ли такова за да сподели мнение или препоръка.Цената му е малко над тази на 250,но няма карта на Европа,за сметка на това има Блутут и може,да се свърже телефон и да се използва като хандсфри по време на движение.Доколкото чувам,може да му се сложи СитиНавигатор 2009 без проблеми но по други линии (безплатно,пиратски).Въпросът ми е струва ли си инвестицията Нуви 250 струва към 340 и има карта на Европа,а това е към 400 лв.
    не ти трябва карта на европа, можеш да я имаш и по другия начин. hands free е добра идея, но не очаквай голямо качество от него. според мен сполучлив избор ако фържиш на hands free,ако не вземи най-евтиното -205bg
    последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X