Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко карти потдържа Нуви 250 W

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колко карти потдържа Нуви 250 W

Искам да попитам колко карти потдържа Нуви 250 W, защото като вкарам Турската например не ми я вижда а показва само Българската и Европейската. Инач е съм вкарал кода в ънлока. Като променя името на файла ми я изкарва но крие Българската.

До: Колко карти потдържа Нуви 250 W

Зависи аз съм с NT 2009, OFRM Topo и комбинирана на СД Карата (вътре са 8 карти).
    Та ако имаш комбинирана карта може и 20 карти да набухаш в нювито.
    Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Първоначално публикуван от borbet Преглед на мнение
      Искам да попитам колко карти потдържа Нуви 250 W, защото като вкарам Турската например не ми я вижда а показва само Българската и Европейската. Инач е съм вкарал кода в ънлока. Като променя името на файла ми я изкарва но крие Българската.
      Този въпрос е много относителен.

1. Като отделни файлове в GPS-а можеш да запишеш четири карти с имена gmapsupp.img; gmapprom.img; gmapprom1.img и gmapbmap.img. Можеш да запишеш още една карта с име gmapsupp.img в SD картата (ако си сложил такава)

2. Можеш обаче да обединиш няколко карти в един файл и да запишеш по-голям брой карти на ГПС-а си. Аз например на SD (Kingston 2 GB) картата съм си записал CEN 2010NT, защото е около 1.674 GB и не ми позволява да запиша други карти в паметта на ГПС-а заради ограничения обем. В паметта на ГПС-а съм качил обединени в една карта картите на Гърция, Турция, Сърбия-Черна гора, Адриатика+Македония, Словакия, Чехия, Унгария, Полша и Румъния с общ обем от 944 МB.
      Като отделен файл съм си оставил българската карта.
      Може да има и по-оптимален вариант, но аз така съм си организирал аз картите.

Коментар

Супер
        И аз слагам повече карти на един файл, но не мога да се справя в UNL файла. Как да сложа в него код за всички карти едновременно. Предполагам, че като сложа един код, за Гръцката карта например, то именно тя ще е активна, а ако след това ходя в Македония, ще трябва да си направя нов UNL файл. Прав ли съм?

Коментар

Първоначално публикуван от p_latev Преглед на мнение
          Супер
          И аз слагам повече карти на един файл, но не мога да се справя в UNL файла. Как да сложа в него код за всички карти едновременно. Предполагам, че като сложа един код, за Гръцката карта например, то именно тя ще е активна, а ако след това ходя в Македония, ще трябва да си направя нов UNL файл. Прав ли съм?
          Не. В "unl" файла се слагат кодовете на всички карти, които си обединил! Така всички ще работят.
          LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Да
            Благодаря
            Сложих всичките кодове, един след друг, без интервали, на един ред.
            Сега са ми активни всички карти от файла, и могат да се включват/изключват от Garmin-а (кръстил съм файла gmapprom1.img).
            Още веднъж благодяря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X