Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с езиково ръководство нуви 760

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с езиково ръководство нуви 760

Колеги някой може ли да каже защо неможе да намери език за превод? Пробвах да добавя езиково ръководство с кей ген но нищо. Аз ли нещо неправя както трябва незнам. Пише ми че е пробна версия и до там. Става дума за ОКСФОРД ПРЕВОДАЧКАТА. Записвам файла на карта сменям номера в унл-то с генерирания код и нищо. Помогнете че с италианския не съм добре и се надявам нувито да ми помогне идния месец когато ще бъда там.

До: Проблем с езиково ръководство нуви 760

Моля, помогнете бе колеги дайте идеи.

Коментар

На SD картата трябва да имаш директория : Garmin\LEX_PKG и вътре още папки и файлове. Лекуването става с модифициран kg. специално за това приложение по CardID (по номера на SD картата , а не по UnitID). Кода го записваш във файл GMAPSUPP.UNL и трябва да е в папката LEX_PKG. Поставяш SD картата в уреда , включваш го и приложението се зарежда в уреда. След това махаш SD картата и си го ползваш свободно.
      Последно редактирано от milstan; 18-02-09, 17:46.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
        На SD картата трябва да имаш директория : Garmin\LEX_PKG и вътре още папки и файлове. Лекуването става с модифициран kg. специално за това приложение по FID=900 и CardID (по номера на SD картата , а не по UnitID). Кода го записваш във файл GMAPSUPP.UNL и трябва да е в папката LEX_PKG. Поставяш SD картата в уреда , включваш го и приложението се зарежда в уреда. След това махаш SD картата и си го ползваш свободно.
        Генерирам код по номера на картата слагам я и когато пусна преводачката избирам от англииски на италиански превежда но когато му дам да го изговори ми исписва :НЕМОЖЕ ДА СЕ ЗАРЕДИ ЕЗИКЪТ: Това ми е проблема неще да говори

Коментар

провери ли си езиците- да не си истрил някой.

Коментар

Ми мисля че несъм. В настройки на език се появяват. абе да не е няква траялка като я стартирам :програмката: ми пише ТОВА Е ПРОБНА ВЕРСИЯ НА ЕЗИКОВО РЪКОВОДСТВО НА ГАРМИН. Джаджата ми е на 2-3 месеца и в началото говореше. но аз инсталирах разни карти трих пак записвах и ето резултата. Може и аз некадърника да съм згафил нещо.

Коментар

Аз никъде не виждам функция да го изговаря? Nuvi710 и Nuvi310.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                Аз никъде не виждам функция да го изговаря? Nuvi710 и Nuvi310.
                760 говореше поне моякато нов

Коментар

Ще си пращам май машината в геотрейд на сервиз.

Коментар

от много пипане така се получава- и аз съм с nuvi 760 преди говореше -сега не ако някой има оригиналния файл- моля да го изпрати-или поне да сподели за лекарство

Коментар

Не разбирам кое не ви говори? При навигация не дава гласови напътствия ли? Проверете силата на звука и дали е изключен FM предавателя. Гласовите файлове могат да се изтеглят с WebUpdater. Пробвайте си изтеглете и последния ъпдейт наново.

Коментар

преводача изговаряше отделни думи или фрази на различни езици

Коментар

приятел , ако отстраниш проблема -моля те пиши какво беше

Първоначално публикуван от ivo_5301 Преглед на мнение
                          Ще си пращам май машината в геотрейд на сервиз.

Коментар

Първоначално публикуван от nikolain Преглед на мнение
                            приятел , ако отстраниш проблема -моля те пиши какво беше
                            Оправих го но при ъпдейт на софта изчезва. става въпрос за нова инсталация на еезиците

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X