Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin nuvi 865T BG - първи впечатления

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin nuvi 865T BG - първи впечатления

Получих лично съобщение което ще си позволя да цитирам със съкращения

Привет Алекс,честита нова придобивка.Имам предвид новот Нуви.
    Да те помоля да представиш впечатленията си от него.
    ...
    И реших вместо да отговарям на лично да споделя впечатленията си тук, та дано да съм полезен на повече хора

Сменил съм Много (ама Много) ГПС-и и последната придобивка (по съвет на Сабин) е новото Нуви 865Т , впечатленията за сега са много добри - бърза работа (особено бърз старт!), много добра чуствителност (хваща в стаята и макар и да се "разхожда", не изпуска спътниците!
    3D терените ги чертае бързо и прецизно, перфектно се справя с ОФРМ-то!
    Има асистент на лентите.

Гласовите команди са Смесени чуства, от една страна работят, но от друга - само на англииски (на Български просто не се включват, мислих, че ГПС-а е дефектен), не винаги ме разбира (то кой ли ме разбира винаги) и според мен има ограничено приложение!

А сега не чак толкова добрите неща:
    Няма 3Д сгради???????? Не че е нещо важно, но 765Т ги има, а този трябва да е по-добър, нали?????
    Корпуса е значително по-зле (на пипане) от 765Т!!!
    Бутона за пускане имам чуството че ще се разпадне всеки момент (за сега работи де)
    И не на последно място - ГАРМИН не са наред!!!!!! Всеки ГПС с РАЗЛИЧНА стойка за кола!!!! Всичко е еднакво закрепването за прозореца, кабела, САМО самата стойка е различна (какво ги кара да правят тази простотия, не занм)
    И отново картите идващи с него (Европа и БГ) НЕ са налични за Мапсорс Което затруднява реалното ползване със сваляне на тракове и планиране на пътуванията.
    Няма и Еко роут (ако това е важно за някого, има го в 765Т).

До: Garmin nuvi 865T BG - първи впечатления

Аз точно това имах предвид, но не исках да го пускам в темата за продажбата на 765 цата.
    Благодаря ти.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
      Аз точно това имах предвид, но не исках да го пускам в темата за продажбата на 765 цата.
      Благодаря ти.
      Fly,ти ли си продаваш 765 цата? Ако е да,казвай цена.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
        Има асистент на лентите.
        А работи ли? Ужким и 765 го има, но засега не съм видял да ми нарисува лентите. Събин трябва да каже дали в ОФРМ има заложена такава информация, или поне дали се предвижда да има.
        “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
        Walter Rohrl
        GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
          А работи ли? Ужким и 765 го има, но засега не съм видял да ми нарисува лентите. Събин трябва да каже дали в ОФРМ има заложена такава информация, или поне дали се предвижда да има.
          В ОФРМ Няма такава информация, във вградената Европеиска карта има но на избраните кръстовища

Коментар

От вчера и аз съм с такова Нуви. Знаете ли как мога да променя опцията вместо посоката на движение да ми показва височината по време на рутиране?

Коментар

Като натиснеш с пръст върху полето, дава ти няколко варианта за избор.
              Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                Като натиснеш с пръст върху полето, дава ти няколко варианта за избор.
                Това е вярно във 765, НО в 865Т Няма такова нещо
                Ако разберете икак и аз съм заинтересуван, защото винаги гледам височината а не посоката

Коментар

При 865Т не е така. Като натисна върху полето ми изкарва трип опцията. Преди имах 765. При него наистина можеше да си избираш какво да ти се показва. Обаче 765 работи изкл. бавно и изнервящо, в режим на навигация не ми показва имената на населените места и затова го смених с 865Т.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X