Аз съм с нуви 255W имам бг карта(и ако кажете каде в нувито мога да вида каква ми е картата,че скоро го взех и незнам...)интересуваме има ли екстра за избягване на задръствания в София или като цяло за БГ и Европа
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Екстра-Избягване на задръствания-има ли?
Свий
X
-
До: Екстра-Избягване на задръствания-има ли?
В България все още нямаме тъкава активна екстра за трафика.Toзи модел Нюви 255W не подържа такова меню но по принцип го има в моделите 6xx,7xx. Като с навигациите от тея модели към комплекта вървят и трафик антениПървоначално публикуван от dxristov Преглед на мнениеАз съм с нуви 255W имам бг карта(и ако кажете каде в нувито мога да вида каква ми е картата,че скоро го взех и незнам...)интересуваме има ли екстра за избягване на задръствания в София или като цяло за БГ и Европа
-
2x5 поддържат приемане на FM TMC (също и MSN Direct - http://www8.garmin.com/traffic/) също както моделите 6xx, 7xx, 8xx и т.н., даже ако не се лъжа и новите 2xx също би трябвало да поддържат приемане на такъв сигналВ България все още нямаме тъкава активна екстра за трафика.Toзи модел Нюви 255W не подържа такова меню но по принцип го има в моделите 6xx,7xx. Като с навигациите от тея модели към комплекта вървят и трафик антени
За съжаление моделът 2x5, който се внася в България не идва с трафик антена, която позволява приемането на този сигнал
Най-вероятно причината, е че няма такава разработена система в България и нейното приложение е безполезно. Разбира се антени се продават допълнително
...
Коментар
-
Ако това може да успокои някой - ползвал съм такова нещо тук в Щатите, и е абсолютно безполезно
Всичко зависи от постъпващата информация, а тя или е недостатъчна, или се сменя прекалено бързо. Поне при моите проби, данни идваха само и единствено за някакви извънредни задръствания, стил катастрофа или нещо подобно. Редовните тапи които стават всеки ден на точно определени места не ги засичаше.
Подобна система може би би сработила в Париж, от градовете в които ми се е налагало да карам това е бил градът с най-стройна информационна система относно задръстванията. Не че ги предотвратява, но поне в 90% от случаите ти казва с точност до минута колко време ще чакаш в задръстването.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Както вече колегите казаха, нямаме разгърната система за информация за трафика и следователно нямаме излъчван сигнал по въпроса.Първоначално публикуван от dxristov Преглед на мнениеАз съм с нуви 255W имам бг карта(и ако кажете каде в нувито мога да вида каква ми е картата,че скоро го взех и незнам...)интересуваме има ли екстра за избягване на задръствания в София или като цяло за БГ и Европа
Вариант е, когато видиш напред, че има задръстване, да активираш Детур-функцията на апарата, при което той ще се опита да изчисли заобиколен маршрут, с цел избягване на проблемния участък. Яд ме е, че моята машинка няма такава функция!
Коментар
-
В USB входаСамо ми е интересно къде се включва антената на Нуви 205, като има само стандарен УСБ куплунг. Иначе в скритите менюта наистина имасервизни менута за ФМ и МСН
! Виждал съм само обединен кабел за захранване + антена в едно, които се включват като един кабел в USB входа. Фактически и антената се захранва от там. Но знам че има и отделна антена, която се включва в USB входа, обаче не намирам смисъл тъй като тя допълнително дърпа ток от батерията, а уреда няма откъде да се захранва...
Коментар
-
Oбщо взето безполезна опция.Само в Германия вьрши работа до някьде,за другите страни искат по 20 евро на месец такса.При активиране на услугата ти дават 3 месеца гратисен период,след това получаваш информация,но е от преди 2-3 дни.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар