Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Включена карта Европа или изключена?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Включена карта Европа или изключена?

Колеги има ли някакво значение когато е включена картата на Европа или изключена,понеже някаде прочетох,че ако не се ползва да се изключи.Аз ползвам най вече за София и с една дума за БГ.Вие как мислете има ли смисъл да е вклучена Европа картата или не ,отразява ли се на нещо ..като цяло на навигатора.Благодаря
    [SIZE=5][B]Nuvi 255W[/B][/SIZE]

До: вклучена карта Европа или изключена?

Да, има значение! Причината е че българската карта на несъвпада като информация с картата на Европа. Затова при включени двете карти едновременно се получават грешки...

Коментар

До: вклучена карта Европа или изключена?

По-добре изключена, независимо че аз дори съм махнал България от СитиНавигатора.
      Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
      GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

До: Включена карта Европа или изключена?

Картата на Европа е с приоритет. Ако е включена заедно с местна карта,то тя не се вижда.Споредмен добре е да е изключена.
        [URL=http://dobavi.info/cars/BMW/][IMG]http://dobavi.info/cars/BMW/m20392.gif[/IMG][/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от jordan1966 Преглед на мнение
          Картата на Европа е с приоритет. Ако е включена заедно с местна карта,то тя не се вижда.Споредмен добре е да е изключена.
          Няма такова нещо! Новите версии си работят едновременно и си се виждат без никаква грижа! Единствено понякога могат да се получат грешни маршрути и евентуално ГПС-а да работи малко по-бавно...

Коментар

Първоначално публикуван от valdy Преглед на мнение
            Няма такова нещо! Новите версии си работят едновременно и си се виждат без никаква грижа! Единствено понякога могат да се получат грешни маршрути и евентуално ГПС-а да работи малко по-бавно...
            Новите версий на картите предполагам, че имаш предвид, не на ГПС-ите, защото и при мен Европейската закрива Българска?
            Май при всички случай по-добре изключена....

Коментар

Първоначално публикуван от t0nyk Преглед на мнение
              Новите версий на картите предполагам, че имаш предвид, не на ГПС-ите, защото и при мен Европейската закрива Българска?
              Май при всички случай по-добре изключена....
              Какво имаш предвид под закрива? При мен си работят идеално двете едновременно! Само съм забелязал, че примерно ако му дам маршрут Пловдив- Русе понякога ме прекарва за по-пряко през Видин И това е единствения проблем, който съм забелязал. Иначе при включена Европа, България си се вижда без никакъв проблем...Поне при мен е така!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X