Здравейте,
имам следния проблем с Нуви 660
Проблема се състои в това че хваща сателитите, работи 10 минутки както трябва и след това изведнъж губи всякаква връзка със сателитите и не иска да се върже повече. Трябва да го спра и да го пусна пак.. 10 минути... и наново процедурата.
След като се порових открих грешка в гпс-а в Inventory-то
FTL D0414-00 2.10 FTL Image - Pass
Unknown D0416-00 2.10 FTL Image - Error
Правих му всякакви ъпдейти, ресети, диагностики и т.н но тази грешка си остана.
Предположих че това може да е грешка на вградената памет и файловата система по някакъв начин но не съм сигурен
Имам инсталиран само City Navigatora ...
Само него не съм го преинсталирал...
Някой има ли идея какво може да е ?
Има един файл в директория гармин fs_image.ver (hidden) който е много малък и след като рових насам натам безуспешно открих че FTL Image-a трябва да има разширение .ver
Да де ама като го изтрия този файл, в Inventoryto D0414-00 ми пише missing... a D0416-00 пак дава грешка...
та незнам какво да правя и се нуждая от ПРОФИ помощ която се надявам да срещна във ваше лице
благодаря предварително !
имам следния проблем с Нуви 660
Проблема се състои в това че хваща сателитите, работи 10 минутки както трябва и след това изведнъж губи всякаква връзка със сателитите и не иска да се върже повече. Трябва да го спра и да го пусна пак.. 10 минути... и наново процедурата.
След като се порових открих грешка в гпс-а в Inventory-то
FTL D0414-00 2.10 FTL Image - Pass
Unknown D0416-00 2.10 FTL Image - Error
Правих му всякакви ъпдейти, ресети, диагностики и т.н но тази грешка си остана.
Предположих че това може да е грешка на вградената памет и файловата система по някакъв начин но не съм сигурен
Имам инсталиран само City Navigatora ...
Само него не съм го преинсталирал...
Някой има ли идея какво може да е ?
Има един файл в директория гармин fs_image.ver (hidden) който е много малък и след като рових насам натам безуспешно открих че FTL Image-a трябва да има разширение .ver
Да де ама като го изтрия този файл, в Inventoryto D0414-00 ми пише missing... a D0416-00 пак дава грешка...
та незнам какво да правя и се нуждая от ПРОФИ помощ която се надявам да срещна във ваше лице

благодаря предварително !
Коментар