Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БГ карта за Нуви 200- проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• БГ карта за Нуви 200- проблем

Здравейте на всички,
    Сблъсквам се с голям за мен проблем.А той е- не мога да си използвам Гармина .Дръпнал съм сигурно 5 карти на Европа,на България.Но не става и не става да си ги инсталирам !!!
    Моля да не бъда препращан и да ми се казва не си търсил ,виж тук и т.н. , защото опитах направих всичко ,показано от една друга тема за начинаещи ,но без успех.
    Да поясня - Гармина е с карта на Северна Америка.
    Ще бъда много благодарен ако някой ми укаже съдействие.
    Благодаря

До: БГ карта за Нуви 200- проблем

Повече от това , което написано във форума просто няма какво да се каже. А без да знаем какво точно си правил как да ти се помогне?

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
      Повече от това , което написано във форума просто няма какво да се каже. А без да знаем какво точно си правил как да ти се помогне?
      ами опитах се да си сложа БГ карта на ЕСДЕ карта ,но никакъв ефект.
      Ако някой по разбиращ и навътре в нещата ,защо не се пусне тема с обобщаващи данни и обяснения на термини,за такива като мене.Защото лично аз съм оттделил поне 3 дена в ровене из форума- но без резултат.Може и в мене да е проблема ............но няма да е лошо от такава тема.
      Моя проблем главно е ,че не мога да си кача БГ мап на НУВИТО ми !
      Имам фабрична карта на Северна америка.
      Не знам как да стане
      Благодаря ви за търпението.Поздрави

Коментар

Edit. Не мога да го изтрия.

Коментар

Повечето се ровим във форума от 3 години. За 3 дни толкова! А и темата си я има:
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36646

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
            Повечето се ровим във форума от 3 години. За 3 дни толкова! А и темата си я има:
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36646
            темата е хубава ,но точно от нея черпих данни ............но не можах да се справя.Явно проблема е в мене.....ако има някои друг варянт за качване на карти
            благодаряако не ще си купя

Коментар

Колага, дай малко повече подробности, за да можем да ти помогнем. Кажи какви карти си изтеглил, в какъв формат са *.exe или *.IMG , къде искаш да ги качиш на уреда или на SD карта? Обясни и до къде стигаш в опитите си.

Коментар

Първоначално публикуван от Davide Преглед на мнение
                Колага, дай малко повече подробности, за да можем да ти помогнем. Кажи какви карти си изтеглил, в какъв формат са *.exe или *.IMG , къде искаш да ги качиш на уреда или на SD карта? Обясни и до къде стигаш в опитите си.
                Ами имам една карта 1,60 гб На европа с много папки вътре,имам една .....img на гармин на България и до тук
                Опитах се да ги сложа на СД карта и нищо ........опитах се и в ГПС но вътре ме е страх да ровя ,след 1 час ще дам точните имена на картите ,че сега не съм на моя комп.
                И едно леко въпросче от къде мога да си сваля Хубава и подробна карта на БГ
                благодарности

Коментар

Преди да си 100% наясно какво правиш, не пипай в паметта на уреда, за да не омажеш нещата!!! Уреда, за да ти разпознава картата качена на SD-то, то тя трябва да бъде с името GMAPSUPP.IMG и да бъде поставена в папка Garmin!!! Т.е. на SD картата правиш папка Garmin и вътре поставяш гореспоменатия файл! GMAPSUPP.IMG файла можеш или да го изтеглиш готов, примерно за Европа от http://thepiratebay.org/torrent/4435...Europe_2009_NT и просто го копираш в папка Garmin на SD-то. После за да ти е отключена картата трябва да направиш GMAPSUPP.UNL файл. Как става това най-добре да прочетеш тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36646 и трябва всичко да е ОК. Ако не стане пиши до къде си стигнал и къде си запецнал. А относно карта на БГ - ти нямаш ли инсталирана на уреда карта на БГ или си го купувал от чужбина?

Коментар

[/quote]А относно карта на БГ - ти нямаш ли инсталирана на уреда карта на БГ или си го купувал от чужбина?[/quote]
                    Ами от чужбина е и нямам на идея от къде да дръпна,благодаря за изчерпателния отговор .Ще гледам да се постарая с качването на картата
                    Благодаря отново

Коментар

Еми, ако съм разбрал правилно, ти май нямаш карта на България.
                      Ще трябва да си купиш.
                      И тогава вече, надявам се, няма да имаш проблеми с качването и.
                      Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от tanevi Преглед на мнение
                        Еми, ако съм разбрал правилно, ти май нямаш карта на България.
                        Ще трябва да си купиш.
                        И тогава вече, надявам се, няма да имаш проблеми с качването и.
                        Поздрави
                        на там са тръгнали нещата.....гледах ,че колегите си инсталират карти,но защо да плащам като веднъж съм си платил за карта .Пак било то на Северна Америка .........предлагам оферта на която не може да се откаже.Плащам си за инсталирана карта на СД

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X