Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно Гармин нюви250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно Гармин нюви250

Здравейте! Искам да ви попитам за 25-символния сериен номер на картата, за да регистрирам навигацията. Когато включа към компютъра, за да видя серийния номер, не мога да отворя директория Гармин. Появява ми се лист с програми - за да избера с коя програма да се отвори тази директория. Ясно, че нямам програма. А коя програма отваря директорията?

До: Въпрос относно Гармин нюви250

Тъп въпрос, извинете, оправих се... Приемате ли още един - пратих мейла, отговориха ми хората...обаче аз незнам коя от всички карти да инсталирам. Едната е за устройства, работещи на кирилица и латиница, другата - само на кирилица, третата - само на латиница...има и топографска карта.... Помогнете...
    Става ли без СД - карта, направо в нуви-то да инсталирам...
    Сори, ама....не мога да се оправя....

Коментар

Много странна работа. Директорията Garmin трябва да я виждаш като папка и съответно не се изисква програма за да я отвориш. Пробвай с десен бутон бърху папката Garmin и Explore щом не става с двоен клик. А да не би да се мъчиш да отвориш кард риидъра на уреда?

Коментар

Най-подходяща за твоето устройство е "BGOFRM x.xx CYR".
        Версия 4.60 на OFRM къде ти се намира - в устройството, или на SD-карта?
        Където ти се намира, там сложи и новата версия.
        Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
        GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Благодаря, за отговорите, момчета!
          Нямам СД-карта, направо вътре ще инсталирам.
          Въпрос - ако инсталирам карта на кирилица, както казвате, когато съм в чужбина, нали трябва на латиница да избирам градовете, които търся?
          Устройството, което купих, е с инсталирана карта на БГ и на Европа. Не е ли по-добре на латиница и кирилица да е картата?

Коментар

Ще си превключваш азбуката (клавиатурата). Какъв е проблема? Когато си навън му задаваш от менюто език на клавиатурата английски и си караш. Прибираш се в БГ и го сменяш!

Коментар

Добре, изтеглих картата...сега за инсталацията в нуви-то. Трябва ли да мога да прочета файла, който изтеглих /нямам съответната програма/ или направо да инсталирам това, което изтеглих...без значение, че компа ми иска програма, с която да изтегли файла. Има ли значение това всъщност?
              Ами....сега го купих това устройство и гледам като "индианец - пишеща машина"... не, че съм чак толкова тъпа, ама............абе вие имате повече опит от мен!

Коментар

В нувито би трябвало да имаш файл GMAPPROM.img с размер около 1.5 Гб (в случая размера е важен). Това е картата на цяла Европа. Картата на България в уреда най-вероятно е с име GMAPSUPP.img с размер около 10Мб. Файлът , който са изпратили трябва да е с име като на по-малката карта (най-вероятно GMAPSUPP.img). Провери ги тези неща , защото при копирането ще иска да замениш файла от уреда и да не изтриеш грешната карта (на Европа). Иначе става лесно , само Copy/Paste.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X