Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос при избор на Гармин нуви

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос при избор на Гармин нуви

Здравейте, до преди няколко дена имах нуви 660, което сдаде багажа.
    Сега съм пред дилема кое устройство да избера.
    Наясно съм какво искам
    Устройството трябва да е:
    1. Нуви серията;
    2. Да може да записва тракове;
    3. Да може да се изключи опцията "Lock on road";
    Информация за последните 2 точки, не откривам на сайта на Гармин, затова се обръщам към вас. Моля насовечете ме кое нуви отговаря на т.2 и т.3

Много благодаря на всички отзовали се!
    Светът на Владо

До: Въпрос при избор на Гармин нуви

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
    Здравейте, до преди няколко дена имах нуви 660, което сдаде багажа.
    Сега съм пред дилема кое устройство да избера.
    Наясно съм какво искам
    Устройството трябва да е:
    1. Нуви серията;
    2. Да може да записва тракове;
    3. Да може да се изключи опцията "Lock on road";
    Информация за последните 2 точки, не откривам на сайта на Гармин, затова се обръщам към вас. Моля насовечете ме кое нуви отговаря на т.2 и т.3

Много благодаря на всички отзовали се!
    Нуви760 записва трак(само един единствен).
    За точка 3-мисля, че всички нувита не са заключени към пътя ,ако настройката за навигация е на "извън пътя".Недостатъкът при тази настройка е че не навигира по пътищата, а тегли една права линия до целта.
    От друга страна няма да ти трябва навигация "завой по завой" ,ако записваш трак на път ,който не е нанесен на картата или грешен такъв.

Коментар

nuvi 5xx! Само за Lock On Road трябва да питаш някой, който вече го има защото не съм 100% сигурен ...Иначе (новите 2xx), 2x5, 7xx всички записват следа, само че всички са с Lock on Road, която не може да се изключи доколкото знам ...

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
        nuvi 5xx! Само за Lock On Road трябва да питаш някой, който вече го има защото не съм 100% сигурен ...Иначе (новите 2xx), 2x5, 7xx всички записват следа, само че всички са с Lock on Road, която не може да се изключи доколкото знам ...
        аз имам 200 и 760, но двеста не мога да го накарам да записва трак
        Зима иде

Коментар

аз имам 200 и 760, но двеста не мога да го накарам да записва трак
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20132 -тази тема се отнася за старите 200 с HWID 660;834;760, на които трябва малко "пипване", за да записват трак. Иначе новите 200 с HWID 851 директно могат

Коментар

Nuvi 205 записва тракове които не са Lock On Road.
            Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
            GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнение
              Nuvi 205 записва тракове които не са Lock On Road.
              кажи как става този пунт - какви настройки се правят за да не е lock on road?
              последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Никакви настройки няма - пуснат е режим "Автомобил", и като се разгледа трака си е накъдрен, ходи и извън пътя.
                Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Благодаря на всички за съветите Вече се сдобих с нуви 760 за 585лв. Остава да му ръчна сд-то с българската карта и съм готов Има си и ФМ трансмитер, което ме радва много
                  Светът на Владо

Коментар

Благодаря на всички за съветите Вече се сдобих с нуви 760 за 585лв. Остава да му ръчна сд-то с българската карта и съм готов Има си и ФМ трансмитер, което ме радва много
                    За съжаление 760 вечно е в режим lock on road. С него не можеш да записваш тракове , които да са полезни за тези , които правят картата.
                    [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от ml500 Преглед на мнение
                      За съжаление 760 вечно е в режим lock on road. С него не можеш да записваш тракове , които да са полезни за тези , които правят картата.
                      Когато го сложиш в режим OFFRoad записва трака както трябва. Криволичи извън пътят Кофти че не рутира по пътят тогава, но... Доволен съм от машинката
                      Светът на Владо

Коментар

Когато го сложиш в режим OFFRoad записва трака както трябва. Криволичи извън пътят Кофти че не рутира по пътят тогава, но... Доволен съм от машинката
                        Е добре де, защо тогава Събин писа в предишна тема , че с 760 не става работата, каквито и настройки да правиме , било безполезен труд. Единствено със 2хх и то със стар фърмуер можело да се запише що-годе правилен трак.

Коментар

Е добре де, защо тогава Събин писа в предишна тема , че с 760 не става работата, каквито и настройки да правиме , било безполезен труд. Единствено със 2хх и то със стар фърмуер можело да се запише що-годе правилен трак.
                          Нямам идея от гледна точка разработка на картата, може и да е така. Аз ползвам записа, когато съм оффроуд и няма пътища наоколо, за да знам къде съм минал и евентуално за друг път да имам трак Само, че за това "за друг път" на 760 май не върши работа (неможе да се инпортват тракове) Траковете си ги импортвам в телефона и на места, ако е нужно гледам там трака
                          Светът на Владо

Коментар

Нуви 200 с версия 3,40 на фърмуера пише не що-годе, а верния трак!!!

Проверено многократно!
                            Лично!

Коментар

....а и не можах да схвана, защо казват че Нуви 760 записвал само 1 трак. Току-що закачих машинката към компа и му зададох да трансферира тракове от Нуви към мапсорс.
                              Изкара 59 трака, като всеки един е с детайлите си
                              ...Даже забелязах , че съм превишил скороста
                              http://img356.imageshack.us/my.php?image=trakovefm5.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X