Имам нуви 255 от скоро и ми прави впечатление следният проблем : понякога при включване и при отлична връзка със сателити (поне като индикация това показва) не може да намери никакъв адрес. Например когато всичко е наред, когато търсиш от "Адрес" и те пите "въведи град" още докато напиша първите букви на града или улицата веднага ми показва някакви съвпадение. Например докато напиша Соф и вече ми е изкарало София. Сьщото е и с улиците и всичко останало.
Но понякога след като го изключа за известно време и пак го включа когато задавам някакъв град или улица изобщо не ми показва никакви съвпадения, все едно няма нищо като база данни. Пиша "София" и ми изкарва : няма намерени съвпадения. Пак казвам, че това го прави при отлична връзка със сателити и става от време на време, но е адски нервиращо. Понякога сьъм го рестартирвал по 7-8 пъти и няма оправия.. Оставям го настрана и след час-два да речем си търси нормално..
Ако някой има подобен проблем или може да даде някакъв съвет ще съм благодарен.
Но понякога след като го изключа за известно време и пак го включа когато задавам някакъв град или улица изобщо не ми показва никакви съвпадения, все едно няма нищо като база данни. Пиша "София" и ми изкарва : няма намерени съвпадения. Пак казвам, че това го прави при отлична връзка със сателити и става от време на време, но е адски нервиращо. Понякога сьъм го рестартирвал по 7-8 пъти и няма оправия.. Оставям го настрана и след час-два да речем си търси нормално..
Ако някой има подобен проблем или може да даде някакъв съвет ще съм благодарен.
Коментар