Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с търсенето при Nuvi 255

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с търсенето при Nuvi 255

Имам нуви 255 от скоро и ми прави впечатление следният проблем : понякога при включване и при отлична връзка със сателити (поне като индикация това показва) не може да намери никакъв адрес. Например когато всичко е наред, когато търсиш от "Адрес" и те пите "въведи град" още докато напиша първите букви на града или улицата веднага ми показва някакви съвпадение. Например докато напиша Соф и вече ми е изкарало София. Сьщото е и с улиците и всичко останало.
    Но понякога след като го изключа за известно време и пак го включа когато задавам някакъв град или улица изобщо не ми показва никакви съвпадения, все едно няма нищо като база данни. Пиша "София" и ми изкарва : няма намерени съвпадения. Пак казвам, че това го прави при отлична връзка със сателити и става от време на време, но е адски нервиращо. Понякога сьъм го рестартирвал по 7-8 пъти и няма оправия.. Оставям го настрана и след час-два да речем си търси нормално..
    Ако някой има подобен проблем или може да даде някакъв съвет ще съм благодарен.

До: Проблем с търсенето при Nuvi 255

активирай само картата през която ще те навигира нувито. ако имаш две или повече активни карти едновременно се получават и други нежелани грешки в навигацията. прегледай си всички настройки. разбира се има вероятност и софтуера ти да е по-стар, но подлежи на ъпгрейд. аз ползвам nuvi255, nuvi255w както и nuvi205w.
    Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X