ми спрян от производство модел; не поддържа кирилица, но говори на български; има Bluetooth, ама няма FM предавател; голямо екранче; Основният недостатъкът на тези модели е че доста често или говорителчето или антена се пре****** https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=6292 Ако има гаранция супер, иначе...Колко ти искат за него?
Към 300 лв. Лошото е че е с карти на UK&Ireland ot ebay. Може ли да се качват карти на BG и като няма кирилица как се търси адрес в тях?Търся нещо от сорта да не е съвсем пръчка да е с 4" екран и Bluetooth. Да препоръчаш нещо?
значи + още 140 за карта на България = 440лв и да нямаш никаква гаранция ако се развали. Другият вариянт е да си мъчиш с някоя разбита версия на картата на България и всеки ден да се ровиш за някой по-добра версия, вместо да си ги получаваш безплатно. Лично аз си мисля че едно nuvi 200WBG (пак 4.3 инча) струващо към 350-390лв и две години гаранция е по умният избор. Менюто също така му е на български и ако не се лъжа идват със sirf3 приемник . Обаче пък няма Bluetooth...
Гармин си е Гармин , но не винаги в най-добрата светлина. Може да си вземеш и някой китаец за по ~70 паунда и да му инсталираш IGO или TomTom. Картите за България и при тях взеха да се развиват. Че на някои модели даже може да се инсталира и GarminMobileXT. Трудно е да се даде съвет! Затова аз имам и от двата модела!
Коментар