Въпроса ми е следният закупих си nuvi 255 направих ъпдейт до версия 3.10 на софтуера на устройството, но нещо имам усещането, че с новата версия, като че ли позиционира по-неточно, в смисъл, имам усещането, че малко със закъснение отчита отклоняването ми от маршрута, при старата версия нямаше такова нещо, незнам дали си внушавам или и при старата е било така но не ми е направило впечатление. Как мога да се върна на старата версия, незнам коя е била, но въпроса е, че за 255 никъде не намерих фърмуер за всички останали има за този не. Не съм сигурен но мисля че преди това беше с 2.7 но не съм сигурен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Firmware за Нуви 255?
Свий
X
-
-
До: Firmware за нужи 255?
Първоначално когато отворих темата за .rgn файловете и даунгрейда бях много ентусиазиран да бъркам по софтуера на нювита. За съжаление откакто на AMG POWER му се прецака 760 много ме гризе съвестта. Вече си мисля, че може би е по-добре да не се правят такива експерименти, защото нещата не са толкова прости и не може да се предположи на 100% изхода
. Чувствам че е нужно да направя такова предупреждение, за да няма недоволни след това. Не съм питал Garmin какво предлагат като решение на въпроса, но ако си решил да го правиш по-добре първо се допитай до тях. Ето и тяхният e-mail: "Product.Support@garmin.com <product.support@garmin.com>"
Коментар
-
Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнениеПървоначално когато отворих темата за .rgn файловете и даунгрейда бях много ентусиазиран да бъркам по софтуера на нювита. За съжаление откакто на AMG POWER му се прецака 760 много ме гризе съвестта. Вече си мисля, че може би е по-добре да не се правят такива експерименти, защото нещата не са толкова прости и не може да се предположи на 100% изхода
. Чувствам че е нужно да направя такова предупреждение, за да няма недоволни след това. Не съм питал Garmin какво предлагат като решение на въпроса, но ако си решил да го правиш по-добре първо се допитай до тях. Ето и тяхният e-mail: "Product.Support@garmin.com <product.support@garmin.com>"
ще ходи на сервиз.
Коментар
-
Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнениеПървоначално когато отворих темата за .rgn файловете и даунгрейда бях много ентусиазиран да бъркам по софтуера на нювита. За съжаление откакто на AMG POWER му се прецака 760 много ме гризе съвестта. Вече си мисля, че може би е по-добре да не се правят такива експерименти, защото нещата не са толкова прости и не може да се предположи на 100% изхода
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар