Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Firmware за Нуви 255?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Firmware за Нуви 255?

Въпроса ми е следният закупих си nuvi 255 направих ъпдейт до версия 3.10 на софтуера на устройството, но нещо имам усещането, че с новата версия, като че ли позиционира по-неточно, в смисъл, имам усещането, че малко със закъснение отчита отклоняването ми от маршрута, при старата версия нямаше такова нещо, незнам дали си внушавам или и при старата е било така но не ми е направило впечатление. Как мога да се върна на старата версия, незнам коя е била, но въпроса е, че за 255 никъде не намерих фърмуер за всички останали има за този не. Не съм сигурен но мисля че преди това беше с 2.7 но не съм сигурен.

До: Firmware за нужи 255?

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...31&postcount=7

Коментар

Първоначално когато отворих темата за .rgn файловете и даунгрейда бях много ентусиазиран да бъркам по софтуера на нювита. За съжаление откакто на AMG POWER му се прецака 760 много ме гризе съвестта . Вече си мисля, че може би е по-добре да не се правят такива експерименти, защото нещата не са толкова прости и не може да се предположи на 100% изхода . Чувствам че е нужно да направя такова предупреждение, за да няма недоволни след това. Не съм питал Garmin какво предлагат като решение на въпроса, но ако си решил да го правиш по-добре първо се допитай до тях. Ето и тяхният e-mail: "Product.Support@garmin.com <product.support@garmin.com>"

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
        Първоначално когато отворих темата за .rgn файловете и даунгрейда бях много ентусиазиран да бъркам по софтуера на нювита. За съжаление откакто на AMG POWER му се прецака 760 много ме гризе съвестта . Вече си мисля, че може би е по-добре да не се правят такива експерименти, защото нещата не са толкова прости и не може да се предположи на 100% изхода . Чувствам че е нужно да направя такова предупреждение, за да няма недоволни след това. Не съм питал Garmin какво предлагат като решение на въпроса, но ако си решил да го правиш по-добре първо се допитай до тях. Ето и тяхният e-mail: "Product.Support@garmin.com <product.support@garmin.com>"
        Късно е вече nuvi 255 умря ще ходи на сервиз.

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
          Ами и моето се прецака.

Коментар

добре де, напиши какво направи и какво стана?

Коментар

Здарвейте,без да исках изтрих цялата папка Garmin на нуви 255.Някой може ли да ми помогне как да си възстановя ключа и картите?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X