Обява

Свий
Няма добавени обяви.

JENSEN GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• JENSEN GPS

Здравейте на всички нов участник съм и имам следният проблем:
    Поръчах си един GPS модел JENSEN NVX 200 работи с Igo софтуер вътрешна памет 64 Mb и 1Gb sd\mmc където бяха картите на щатите без basemap.fbl. Опитвах доста пъти но не мога да вкарам във флаша карта на БГ по точно успявам системата тръгва но ми казва че имам някой от файловете с карти които са заключени. Някой дали може да окаже помощ по този проблем? Блогодаря предварително!

До: JENSEN GPS

Вземи една празна SD карта и копирай на нея файла nk.BIN. Това е много важно , защото това ти е операционната система. После сложи тази версия на програмата:
    http://www.bgshare.com/370773/IGO.rar

Коментар

Благодаря за отговора ще пробвам

Коментар

Интересно не го виждам този файл nk.bin

Коментар

Благодаря на Millstan мисля че се получи вече имам карта на България и устройството работи но има малък проблем не мога да търся градовете не са активни буквите защото са англииски само кодовете са активни

Коментар

Най вероятно проблема е в кирилизирането на клавиатурата! дали има някъква настройка или не

Коментар

Проблема е отстранен просто не бях сложил Беларус че нещо не ми стигаше мястото във флаша ама сега всичко е точно !!!! Много брагодаря от три дни си блъскам главата, а как сега мога да добавя карти на други държави те трябва да са на SD картата че то повече място няма на flash?

Коментар

Пробва ли с бутона "Клавиши" да сменяш различни клавиатури? Картата на Беларус сложи ли я?

Коментар

Да сега всичко е точно няма проблем с клавиатурата. Ако искам допълнителнаи карти на SDMMC трябва да ги сложа но дали трябва да има допълнителни файлове на тази карта?

Коментар

Допълнителни карти на SDMMC как да ги сложа и нещо в нея ще трябва ли да има освен файловете с картите?

Коментар

Директория SDMMC \ IGO \maps. Само картите , нищо друго не е нужно.

Коментар

Благодаря,утре ще пробвам
                        иначе тази карта е доста подробна щом дажи и моята улица в Ловеч я има - -много добре! Как мислиш софтуера ще се държи ли коректно в смисъл проблеми с позиционирането или нещо от този род?

Коментар

ова го правя на картата нали?

Коментар

SDMMC = твоята SD карта
                            Моя Jensen вече една година обикаля Европа с TIR на един приятел и няма забележки.

Коментар

Ясно! Да устройството изглежда къдърно. А Защо когато зарежда Igoto в първият момент сателитчето е с въпросителен! и после се оправя червено - бяло? и друг въпрос тези карти от къде мога да ги изтегля

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X