Обява

Свий
Няма добавени обяви.

StreetPilot C550 cant unlock maps

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• StreetPilot C550 cant unlock maps

пускам още една тема понеже устройството ми отказа тотално.
    купих го на старо и си имаше world map и стара версия на офроуд.
    един приятел който има и 4.5 и 4.6 се опита да ми ги ъпдейтне
    отначало всичко ок с 4.5 само че гпс-а започна да се саморестартира махнахме я и качи 4.6 но тогава дойде проблема започна да пищи Can't Unlock maps... дори и неговата си world map която бях свалил да си я имам в мапсорса за всеки случай не иска да отвори вече, нито топо мапа... нищо. на какво се дължи това какво да правя иде ми да го тресна в стената

До: StreetPilot C550 cant unlock maps

На какво се дължи - не мога да кажа, но препоръчвам да си ги сложиш отново. Отключи ги през Мапсоурса за твойто ИД и метай.
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

и аз си ги искам ама не става, опитах нещо което намериих тук във форума стъпка по стъпка с ънлокера и другото и все едно и също 100 пъти генерирах нов ънлок и все не може. има ли някакъв начин да се направи нещо като формат и после реинстал на софтуера както с компа? и ако да от къде да си сваля фирм или както се казва.
      някъде тук пак срещнах и друг да се оплаква за същото но само за определена карта и отговора беше че не е отключена картата, работата е там че мапсорса не показва да е заключена но като се метне на устройството то пищи

Коментар

Може да стане подобно нещо с ъп или даунгрейд на фърмуера на устрийството. Но това си е голяма заигравка.

Коментар

не съм правил такова нещо че да започне да пищи така... не знам, отчайвам се вече имам гпс и не мога да го използвам.
          имам още едно такова устойство... подобно пак на гармин, и него не ползвам но по други причини, то е гпс за безпилотен самолет, показва хединг, алтитюд и координати на които се намира както и скорост. но не използвам понеже самолета ми е малко катастрофирал и още не е отрмонтиран... бтв ако някой може да ми помогне ще се радвам.
          но за стритпилота... не знам какво му стана ей така от нищото ;(

Коментар

чудя се ако отида при съби в магазина, и си купя моя си карта дали той ще може да ми помогне ако проблема продължава?

Коментар

И аз съм имал подобен проблем.
              Преди да ъпдейтвате, направихте ли си бакъп на системата? Ако да, върне нещата обратно. Ако не трябва да генерирате unl, мисля че беше продължението, файл с ключа на мапсорса и да го качите.

Коментар

за мое огромно съжаление не си направих, ама кой да мисли.
                намерих във форума как да направя унл файл но отново не иска да ги отключи няколко пъти генерирах кода но нямах успех

Коментар

оправи се оправи се оправи се след като си ъпгрейтнах фърм-а на устройството. искам да подчертая че не е никаква заигравка а става за по-малко от 10мин.
                  даже си намери и картата която моя приятел ми качи, направо съм супер щастлив тъкмо бях замислил да го засиля и да видя дали от скоростта която е набрал и показва при сблъсък в стената ще покаже моментално 0 или ще е плавно като при движение с кола но му се размина

Коментар

Първоначално публикуван от williamsii Преглед на мнение
                    оправи се оправи се оправи се след като си ъпгрейтнах фърм-а на устройството. искам да подчертая че не е никаква заигравка а става за по-малко от 10мин.
                    даже си намери и картата която моя приятел ми качи, направо съм супер щастлив тъкмо бях замислил да го засиля и да видя дали от скоростта която е набрал и показва при сблъсък в стената ще покаже моментално 0 или ще е плавно като при движение с кола но му се размина
                    Заигравка е, защото ако не стане, се заиграваш с ходене по сервизи. Добре е, че е станало от раз Браво

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X