Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin nuvi 200 - Екстри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin nuvi 200 - Екстри ?

Здравейте ! Закупих си споменатият GPS Germin nuvi 200 до тук добре работи си перфекно.В него има папка с Екстри но като кликна върху нея ми пише да се свъза с саита на Germin.Преди няколко дена писах пак тука за това нещо получих нужният отговор за което съм много благодарен.Чета и чета и не ми е ясно точно как да си сложа тези екстри в Nuvito .Може ли някой да ми каже как точно става стъпка по-стъпка? Не съм в час какво да правя.Чета че има някакъв Loder обаче как се прави и какво се прави не ми е ясно.Например четох тука че има 100-забележителносто на България искам да си ги вкарам ама незнам и немога да вдяна как става.Предполагам че дръгата ми алтернатива е да си заплатя на някой да ми го направи ама на кой? Аз съм от София.Благодаря предварително на всички съфорумци.
    Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

До: Germin nuvi 200 въпрос като за индианец?

1.Отваряш точките с разширение*.gpx с MapSource и от там ги качваш в уреда.
    2.Точката във формат *.gpx с помощта на програмката POI Loader се качва в уреда в Garmin / POI и при приближаване до нея ще те предупреждава визуално и звуково. Търсиш ги в менюто в Extras.
    3.Точки с разширение *.GPI се копират директно с COPY/PASTE в уреда в Garmin/POI. Виждат се в Extras.

Коментар

До: Germin nuvi 200 въпрос като за индианец?

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
      2.Точката във формат *.gpx с помощта на програмката POI Loader се качва в уреда в Garmin / POI и при приближаване до нея ще те предупреждава визуално и звуково. Търсиш ги в менюто в Extras.
      3.Точки с разширение *.GPI се копират директно с COPY/PASTE в уреда в Garmin/POI. Виждат се в Extras.
      Здравей , свалих си файл за OMV бензиностанциите с разширение *gdb. с какво и как да го кача в нувито..?

Коментар

До: Garmin nuvi 200 - Екстри ?

Както колегата по-горе ти е казал, свали си от сайта на Гармин -програмата ПОИ Лоудър, инсталираш я, стартираш програмата ,"посочваш" файла с ОМВ бензиностанциите , некст, некст или каквото е там и си готов - имаш файл с разширение пои който ти е качен в Нуви-то

При допълнителни въпроси виж темата:
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=18897

Коментар

Здравейте отново до колкото разбрах става въпрос за следното нещо:Свалям си Poiloader така и направих ,вързах Gps инасталирах тази програма на компа.Тя ми разпозна GPS.от там му давам BRAWSE посочвам му фаила със ОМВ бензиностанцийте дава му некст и така до края и съм готов.това разбрах но фаила с ОМВ бензиностанците е:OMV.gdb‎ така ли да му дам да го качи или трябва да го преработвам

Коментар

И също така мога ли да кача няколко неща например:Бензиностанци,Пещери и т.н и колко ако може? Благодаря предварително може би съм си индианец но за 1-ви път се зблъсквам с това нещо

Коментар

страхувам се да не го повреда а както се казва още не съм му се нарадвал

Коментар

OMV.gdb го отваряш с MapSource и от там с Transfer > Send to Device ги качваш в уреда. Виждат се при другите ти точки (личните точки).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X