Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отзиви за Nuvi 760?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отзиви за Nuvi 760?

Здравейте!
    Решил съм да си купя GPS (след като миналия уикенд се загубих насред София -срам, срам... ) и за целта съм отделил 800лв. (с ДДС ). След като разгледах предложенията по различните магазини съм се насочил към Garmin Nuvi 760 с карта Geotrade 4.60 (на Събин).
    Някой има ли такъв модел? Впечатления? Мога ли да намеря нещо по-добро за тези пари?
    Благодаря за всички мнения/съвети/препоръки

П.С. Основно ще го ползвам в България (е може и да "кривна" някой път из по-близките държави ) Тъй като съм (доста!) зле с географията (особено на България ) ми трябва надеждна машинка, на която мога да разчитам да стигна поне до осовните градове.

До: Отзиви за Nuvi 760?

Аз съм с такъв, идеално решение е за пътна навигация, за силно офроуд приложение не става но в комплект с един Колорадо са перфектна комбинация... Колорадото не може да го замести както и той него...
    VPetrov.photography

Коментар

Аз съм с такъв, но с карта на Европа + картата на Събин. Машинката има всичко необходимо и на разходки не съм имал проблеми с нея (все пак е разработена за шосе).
      Според мен си се насочил правилно в избора на модел, но събери още мнения
      Зима иде

Коментар

Чудесен уред, аз съм много доволен, с една дребна забележка.

На моя - при изминаване на повече от 500км. да кажем (и след първоначално нулиране) - дава грешка в някои от статистическите данни - например - общо изминати километри изведнъж стават 4200км. и средна скорост 170км./ч....

Твърденията са, че след update на firmware-a това се оправя, но все не ми остава време да го изпробвам.

Коментар

уау!
          Е това се казва бързина!
          Забравих да спомена, че ще ми трябва основно за "нормалните" пътища - камиончето от аватара се продава (за съжаление ), а с новата животинка (VW Tiguan) изобщо не сме за off-road...
          Значи правилно съм се насочил към модел/марка навигация. Благодаря за отзивите!
          Ако има още някой да се обажда смело - ще купувам събота най-вероятно, така че време има

Коментар

Ако не ти трябват глезотийките като "блутут , FM предавател и трафик приемник" алтернативата е Nuvi250W или новото Nuvi255W. И траковете които записва са винаги залепени за пътя.
            Аз си го купих заради FM предавателя , а до сега никога не съм го ползвал. А не се и чува много добре (като качество на звука).

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
              Чудесен уред, аз съм много доволен, с една дребна забележка.

На моя - при изминаване на повече от 500км. да кажем (и след първоначално нулиране) - дава грешка в някои от статистическите данни - например - общо изминати километри изведнъж стават 4200км. и средна скорост 170км./ч....

Твърденията са, че след update на firmware-a това се оправя, но все не ми остава време да го изпробвам.
              Аз моят го ъпдейтнах още с изваждането от кутията и не съм го забелязал да прави "магарий". Сега го гледам общо изминати километри 1216.1, максимална скорост 228
              Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                Ако не ти трябват глезотийките като "блутут , FM предавател и трафик приемник" алтернативата е Nuvi250W или новото Nuvi255W. И траковете които записва са винаги залепени за пътя.
                Аз си го купих заради FM предавателя , а до сега никога не съм го ползвал. А не се и чува много добре (като качество на звука).
                По принцип не ми трябват "глезотийките", но го вземам заради по-големия екран (иначе преди това бях си наумил точно 255W да купувам). А 760 май няма да може да записва тракове или?

@Yaro
                Ааа, това да му е проблема - статистиката не ми е фатална - бордовия комп. ми я вади същата, ако изобщо се присетя за нещо такова (изминати километри - да, ама средна/максимална скорост никога не съм си следил...)

Коментар

записва трак
                  Зима иде

Коментар

offtopic:

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                    Аз моят го ъпдейтнах още с изваждането от кутията и не съм го забелязал да прави "магарий". Сега го гледам общо изминати километри 1216.1, максимална скорост 228
                    Т.е. работи коректно или? 228км./ч. едва ли е било с 2LT-то?...

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                      записва трак
                      Приятна изненада!

А каква е процедурата след като си го купя?
                      1. Регистрирам картата според инструкциите;
                      1.1. (Евентуално ъпдейтвам картата до 4.60, ако е по-стара версия);
                      2. Врързвам GPS-а към нета да се ъпдейтне firmware-то;
                      3. Зареждам му батерийте;
                      4. Пробвам в движение.
                      Така ли е или нещо бъркам?

Коментар

Вкарай някоя точка и за черпене!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                          offtopic:
                          Т.е. работи коректно или? 228км./ч. едва ли е било с 2LT-то?...
                          не е Тойотата, пак е турбодизел (само 1,9) нооо.... луд
                          Зима иде

Коментар

Задачата успешно изпълнена!
                            Току-що купих Garmin Nuvi 760 + OFRM Geotrade 4.60 CYR. Купих го от Multirama за740лв. с ДДС. Освен това проверих и в Germanos и Technomarket (780лв.) и в Handy (785лв.)

Ами това е. Довечера ще го разучавам, а уикенда ще бъде големия тест . Благодаря на всички за мненията

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X