Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nuvi 500 и 550 - Водоустойчивото Nuvi вече е факт!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nuvi 500 и 550 - Водоустойчивото Nuvi вече е факт!

Гармин обявиха Нюви 500 и 550. Изглежда като 205, но е водоустойчиво и с възможност за сменяне на батерията. Отделно било и ок за мотоциклети, което означава че е и вибрационно-устойчиво.

За повече информация:

https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=134&pID=27442#

До: НОВО: Nuvi 500 и 550 - Водоустойчиво Nuvi вече е факт!

Да вземат да го направят и W-вариант и ще е чудесно!

Коментар

Не знам какъв е смисъла. Ползвал съм и широко и нормално и няма разлика. На практика щеше да има смисъл от широкият ако можеше да го завъртиш за да виждащ повече напред. Не виждам особен смисъл от това да знам какво има далече от мен от ляво и от дясно. Но цената и размера ще са по големи.

Коментар

Ами сигурно е въпрос на вкус Събине,ама всичко върви към W-формата - телевизори,монитори,...Аз моя GPS си го зех W и за малко ползвах "квадратен" и изобщо не ме изкефи!

Коментар

Абсолютно!

Коментар

може да изобразява коректно и морските карти(bluechart)!
            последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Интересното е че преди можеше да се дръпне софтуърът му от тук:
              h__p://www.garmin.com/software/nuvi5xx_regionfileonly__230 , а вече не...

П.П. Ако за някой представлява интерес нека ми пише да му го пратя!

Коментар

чета какво сте писали и не знам защо освен че е квадратно защо пак дисплеят е старият който не се вижда при слънчево време? и дали някога Гармин ще се заинтересуват какво искат клиентите?
                Пламен

Коментар

Днес си го взех от панаира, но това ми е първия GPS и няма да мога да направя сравнение с друг модел. Предпочетох го пред другите нувита, защото е водо-, прахо-, и ударо устойчив. Нещо , като Зумо , но по евтин. Доколкото разбрах два от моделите на Зумо са спрени от производство, а третия модел се доставя само по поръчка.
                  Продавача ми каза , че съм първия купил си този модел и по този случай ми подари сл.очила Гармин . Обаче ми стоят , като подарени.

Коментар

Днес си го взех от панаира, но това ми е първия GPS и няма да мога да направя сравнение с друг модел. Предпочетох го пред другите нувита, защото е водо-, прахо-, и ударо устойчив. Нещо , като Зумо , но по евтин. Доколкото разбрах два от моделите на Зумо са спрени от производство, а третия модел се доставя само по поръчка.
                    Продавача ми каза , че съм първия купил си този модел и по този случай ми подари сл.очила Гармин . Обаче ми стоят , като подарени. 30-08-08 20:07
                    доколкото разбрах новите модели идват със новата карта на Европа- 2009г. Така ли е?

Коментар

А каква му е цената?

Коментар

Картата на Европа е: City Navigator Europe NT 2009.
                        Цената е 800 лева е Геотрейд, а на панаира имаше 10% отстъпка и аз го взех за 720 лева.

Коментар

Дайте информация става ли този нов модел? Какви са предимствата и недостатъците сравнен със Зумото?
                          Живей за мига.
                          Honda CRF-250X
                          [IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/customprofilepics/profilepic2708_1.gif[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от Цанко Преглед на мнение
                            Картата на Европа е: City Navigator Europe NT 2009.
                            Цената е 800 лева е Геотрейд, а на панаира имаше 10% отстъпка и аз го взех за 720 лева.
                            ако си милостив, ще свалиш файла gmaprom.img от паметта на нувито и ще го качиш някъде в мрежата, за да тестваме новата карта
                            последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X