Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ограничителни знаци при нуви 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ограничителни знаци при нуви 200

от картата ли зависят появата на ограничителни знаци на скороста или от софтуера на апарата и при нуви 200 могат ли да се пуснат

До: Ограничителни знаци при нуви 200

Ограничителни знаци може да има и на картата нанесени (всъщност не съм сигурен, нека Събин се произнесе!), но може и да се направят като Custom POI и да се заредят в апарата. В този раздел има тема по въпроса, разчети се из нея - там е записано как се правят предупредителни точки за скорост.

Коментар

[quote=optron;418243]Ограничителни знаци може да има и на картата нанесени (всъщност не съм сигурен, нека Събин се произнесе!), но може и да се направят като Custom POI и да се заредят в апарата. В този раздел има тема по въпроса, разчети се из нея - там е записано как се правят предупредителни точки за скорост.[/qu
      Благодаря за насоката доста се порових ,но явно трябва още

Коментар

Ами задавай въпроси. Къде запецна ?

Коментар

Установих следния проблем повтарящ се постоянно на кръстовището с "Цар Борис" и горнобански път нувито се шашка започва да ме поставя навсякъде из съседните улици на спътника ли се дължи или нещо го смущава , а и друго досега няколко пъти са ме спирали за рутинна проверка и от КАТ и ГПС-а губи връзка със спътника в момента в който се отдалеча от патрулката връзката се въстановява

Коментар

Първоначално публикуван от borgo Преглед на мнение
            а и друго досега няколко пъти са ме спирали за рутинна проверка и от КАТ и ГПС-а губи връзка със спътника в момента в който се отдалеча от патрулката връзката се въстановява
            Можеби полицаите включват някакво заглушаващо устройство(продават се такива)с цел техните началници да немогат да ги проследят, ако колата им е оборудвана със GPS система за проследяване.

Коментар

Първоначално публикуван от optron Преглед на мнение
              Ограничителни знаци може да има и на картата нанесени (всъщност не съм сигурен, нека Събин се произнесе!), но може и да се направят като Custom POI и да се заредят в апарата. В този раздел има тема по въпроса, разчети се из нея - там е записано как се правят предупредителни точки за скорост.
              Колега втори ден търся споменатата от тебе тема, но не мога да я намеря. Айде ако имаш възможност пусни линк към нея, мисля че не само на мен ще е полезна.

Коментар

Първоначално публикуван от borgo Преглед на мнение
                Установих следния проблем повтарящ се постоянно на кръстовището с "Цар Борис" и горнобански път нувито се шашка започва да ме поставя навсякъде из съседните улици на спътника ли се дължи или нещо го смущава , а и друго досега няколко пъти са ме спирали за рутинна проверка и от КАТ и ГПС-а губи връзка със спътника в момента в който се отдалеча от патрулката връзката се въстановява
                Това е дерт със софтуера на апарата. Пробвай да го пуснеш просто да ти показва местоположение, без да ти рутира и виж какво ще стане. Ако не се шашка, знам каква е причината.
                А това за рутинната проверка - или е заглушител за ГПС-и, или се дължи на радара, с който са оборудвани. А може и друга апаратура да е, с която е оборудвана патрулката ... Аз поне така си го обяснявам ...

Коментар

Вчера прочетох във вестника че срещу 200лв. минимум може човек да се сдобие със заглушително устроиство и най-вече се използвал от кат за да не могат да ги контролират чрез ГПС системата дали си стоят по местата колко е вярно не знам но ми се струва логично

Коментар

Точно това е проблема - нещо заглушава гпс-са на това място, позицията почва да играе и гпс-са се чуди на коя улица си от всичките.

Относно знаците, те са прикачени към улиците а не към дадена позиция. Просто всяка пряка има опция да се зададе ограничение за пряката, и когато има въведени такива данни знак за ограничение на скоростта излиза на екрана докато се движиш по тази пряка.

Коментар

Може ли на нуви 200 да показва въпросните знаци с ограничение на скоростта като нуви 205 и как става? Между другото, след като изчетах темата за запис на трак успанових, че моето нуви 200 всъщност е нуви 205 защото е с HWID 0851 затова реших, че е възможно да се получи. Как да го накарам да показва ограниченията?

Благодаря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X